Fredag.

Madison tonight!!

image30

Torsdag natt.



image29image28
Life is life.

Varför jag sitter uppe just nu är att jag är sjukt trött men orkar bara inte gå och lägga mig. Konstig känsla men så är det. De är mycket som händer och sker i mitt liv just nu. Jag är ganska osäker, för jag vet inte riktig vart jag har allting. Jag är något förvirrad. Så om jag beteer mig konstigt är mest för jag vet inte riktigt var jag har mig själv!

De som gör mig mest förvirrad just nu är att jag känner att jag håller på att förlora någonting. Men vadå, ovanligt om jag förlorar någonting som egentligen betyder väldigt mycket för mig? Det är ja själv som förstör det, oftast. Jag kan nog säga att jag är ganska känslokall, inte alltid. Jag bryr mig inte så värst mycket, utan det är efter en tid efteråt som jag verkligen förstår vad jag har missat. Men då är de försent, då är det bara att lägga det bakom sig eftersom jag inte kan göra någonting åt de. Men som jag känner nu har jag inte känt innan. Jag vill inte bara lägga det bakom mig. Innan har jag alltid dragit mig undan efter en tid och låtit de rinna ut i sanden och sen har de inte varit någonting med de.


Nu känns det helt annorlunda, men den här gången är det ändå ingenting att sattsa på känns det som, kanske därför jag känner som jag gör eller för att det har inte den pressen. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, just nu känner jag bara för att bråka regält för att sedan säga farväl. Det är ju alltid enklare att säga farväl när man bråkar och verkligen för min del. Eftersom jag har ganska lätt att lägga någonting bakom mig.


Men den här gången vill jag nog bara lägga det på hyllan för att kanske så smoning om plocka fram det igen, någongång i framtiden. Borsta av dammet och återställa allting. Men vad vet jag om framtiden, det brukar aldrig bli som man har tänkt sig... de blir aldrig som man tänkt sig! Jag kan inte lova att jag väntar men... de finns alltid men. Finns jag kvar, är jag här.


Som sagt var de inte så här det tänkt mig att de skulle bli, det blev helt ändrade planer. Men jag vill absolut inte klaga på vad som har hänt, jag tänker bara på vad som kommer hända här näst... Kommer de bli någonting positivt eller negativt? Jag vill att allting ska vara bra, men det är inte ofta man får vara lycklig. Det är alltid något negativt som händer. Nu vill jag och behöver ha någon nära som tar mig långt bort här ifrån och slipper tänka på allting som oroar en! Det ända jag har nu är mitt rum, att stänga dörren och lyssna på musik och glömma allting som är utanför mina fyra väggar...

Vet inte vad du tycker och tänker, men det verkar som att jag inte var som du förväntade dig...




Madison imorgon? Är sjukt sugen på det, men om jag ska till sjukhuset på kvällen imorgon så blir det att partaja tillsammans med en snygg läkare eller någonting sånt. Jag skulle ju inte klagat, så om jag raggar upp en snygg doktor Maja så får du välja... nästan vem du vill! haha




Torsdag.

Igår spenderade jag kvällen hos Maja Engdahl. Mycket trevligt! Hoppas de blir lite party i helgen!
Just nu är jag hemma hos Luisa Olofsson, vi har precis kommit hem ifrån Båstad.
Sitter just nu och tittar igenom lite bilder på hennes data, haha.

Kommer ni ihåg det här? Midsommar karnevalen när vi gjorde Idol. Haha det var sjukt roligt! Saknar den gammla tiden! Vadå, har jag förändrats eller? Jag vill bli blond igen!



Onsdag.

Nu har jag varit dålig på uppdatering, kan nog bero på att det har inte hänt någonting så jätte speciellt.
Igår var jag med Luisa Olofsson, var ett tag sedan man träffade henne. Tittade på The Eye, den gillar vi! Ikväll så ska jag träffa Maja Engdahl, har inte träffat henne på länge, så de ska bli roligt att träffa henne ikväll!

Idag har det inte hänt för mycket, har varit i Ängelholm och just nu sitter jag och hänger framför min data och lyssnar på Takida! De är så sjukt bra, tror de är ganska många som kan hålla med mig om det!

image23

Här har vi min snygga vän Maja, see ya tonight!

Söndag.

Usch, har inte varit så här trött på länge! Kom hem vid halv 5 igår ifrån Pepes. Det gick väll hyfsat bra igår, sjukt mycket folk! Idag har jag inte gjort för mycket. Har varit på väla och sedan åkte jag, Johannes och pappa till farmor för att fika lite, eftersom det är min pappas dag idag. Grattis till honom!

Det här är min bror Johannes Barte, han betyder väldigt mycket för mig. Fast vi brukar bråka ganska ofta så vet vi iallafall att vi alltid finns där för varandra! Han är världens bästa bror som man kan ha! Som sagt så bråkar vi ganska ofta, men inte alltid. När vi väl är sams har vi så jäkla roligt tillsammans. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag tycker om honom! 

Vi ser lite skumma ut på bilden men hittade ingen annan på oss tillsammans!

image22 

Ska i veckan få en ny dataskärm, så jag och min älskade bror Johannes ska iväg och fixa en bra skärm to mig!


Don't go.

 haha " - lite finare, lite bättre!!;) ".... Kommer sakna dig! 

image20

Lördag.

Jaha, nu får jag skriva om inlägget för tredje gången. Något irriterande.

Iallafall, mycket sjuk kväll igår men ganska rolig efter alla omständigheter! Har så jäkla ont i mitt knä nu eller, lämnade mina kära kryckvänner hemma igår. Så jag får mest skylla mig själv att jag har ont!
Måste bara berätta det här, Jag och Filippa skulle gå in och värma oss när vi väntade på skjuts hem, så ringde vi till Emil. - Hej kan jag och Filippa få komma upp och värma oss lite. Han bara jo jo, klart ni får komma men här är lite folk och så, men det ska nog gå bra iallafall. Så när vi kom fram till dörren så öppnar Syslöjds Ingrid! Vadå, blev man förvånad att se henne där? Vi stod och pratade lite och hälsade på de andra i lägenheten. Lite senare säger Ingrid - Ja borde man kanske dra sig hemåt nu, och går ut i hallen. Ganska snabbt kommer hon tillbaka med mina skor på sig! Ett par svarta klackskor men gaaanska hög klack! Då fick alla sig ett gott skratt kan man nog påstå! haha helt sjukt, att hon kom på idén överhuvudtaget. Jag giller henne skarpt!

Ska duscha nu, Glad Påsk!


Torsdag.

Jaha, sjukgymnast i morse. Var väll inte vidare trevligt. Har iallafall fått någon elgrej som jag ska ha på knät. Vet inte riktigt vad de har för verkan men det skulle ta bort smärtan litegrann. Så just nu har jag el som går igenom knät, mina knaktabletter ( smärtstillande ) och sedan ska jag helst kyla det med is. Jeej!
Så min skoldag har inte varit så lång, kom till skolan vid 1, matte och nu har jag svenska. Mycket man gör då när man sitter framför datorn! Snart ska jag ner till knutpunkten för att träffa Matilda Lundberg. Ska ta en fika, längtar att få träffa henne! Jag vill ju inte tappa kontakten med allt för många männsikor! 
Skriver väll någonting ikväll, blir väll lite skrivande om mitt knä. Har inte hänt för mycket för senaste som jag kan berätta om!

image19 Nu har man iallafall lov! Får väll se om det händer någonting rooligt! Riktigt sugen på att festa, som vanligt! haha

Onsdag-Torsdag.



Klockan är snart 2. Illa! Tur man inte ska upp så jäkla tidigt imorgon. Ska till en sjukgymnast imorgon och se om hon kan göra någonting med mitt knä. Är det inte bättre tills på måndag så är det röntgen som gäller!
Nog tjatat om mitt knä. Sitter just nu och skriver en diktanalys som ska vara inlämnad imorgon. Vadå skönt med lov nu eller?

image16image17



image18

Här är en bild på mig och Filippa Heberlein sen i sommras! Jag är så jäkla glad att vi har hittat varandra igen.
Har verkligen inte haft så här roligt på länge!


Nu ska jag nog faktiskt sova, klockan är bara sådär 02,00 och lite till...
Natti Natti

hahaha, måste bara tillägga...

"Min lille vän Julia barte är påväg hit (eller ja, de dröjer säkert minst en timme innan hon dyker upp, för hon är så lååååångsam)."

Läste de på Filippas blogg sådär i juli 2007. Har jag bättrat mig? Nej, inte precis! haha
Maja kanske känner igen sig som många andra!

Tisdag.

Två helvetesnätter, har inte sovit någonting! Knät känns förjävligt, mina armar, axlar, händer gör det så jävla ont i. Jag orkar inte mer nu! Ska in till sjukhuset imorgon och se vad det som har hänt, hoppas iallafall på bra resultat och att jag blir av med dessa kryckerna så fort som möjligt! Önska mig lycka till!

Tisdag.

Nu har det varit lite dålig med uppdateringenm mest att jag mitt internet där hemma inte fungerar!
Riktigt irriterande, men man märker faktiskt hur mycket tid man har över på dagarna. Känner att jag spenderar alldeles för mycket tid framför min data!

Helgen var skit bra, verkligen partyhelg. Saloon i fredags som var sjukt roligt och sedan var jag på Pimp and Hoe party! Riktigt roligt! Söndagen var det fotbollsmatch och... mitt ledband fick ta ganska mycket stryk. Nu hoppar jag på krycker och ska göra det veckan ut! Ovanligt att just jag råkar ut för en skada. Hon som har tittat på mitt knä tror inte att det är helt av utan bara en liten bit, ILLA! Kommer nog vara borta från fotbollen ett bra tag.. om jag sedan orkar börja träna igen. Vi får se vad som händer!

Nu ska jag på brandövning i 2 timmar! Jätte roligt, sedan blir det politikprov som det känns som att jag kommer  kugga på!

Helgen, någon som är sugen på att festa lite på fredag eller bara en mysig hemma kväll tillsammans med mig?
Ska nämligen jobba på lördag så då blir det inte så mycket jag kan göra på kvällen / natten.

Lovet? Någon som har något förslag?


See yaaaa

Fredag!

Nu är det Fredag, igen! Sitter just nu i datasalen i skolan och lyssnar på tittar på klipp ifrån The Holiday. Den är så jäkla bra den filmen eller? Älskar den filmen, eller hur Maja?





Efter skolan ska jag och Maja ner på stan och hitta lite grejer till på lördag då vi ska på Pimp and Hoe party! Vad ska man ha på sig egentligen? Känns som den här helgen kommer sluta bra! Kanske inte på söndag då man har fotbollssamling kvart i 10. Pigg och Glad man kommer vara då ja!

Onsdag.

Idag har det varit en ganska soft skoldag, fotboll hela förmiddagen! Så jag ska inte klaga. Annars har det inte hänt så mycket, har varit i Båstad på pepes bodega och träffat Karin personalcheften. Fick lite rundvandring och fick reda på när jag ska jobba! Jag ska jobba på påskafton mellan 21,00 - 02,00 och jag är väll inte klar förrens vid 03,00 kanske!

image15

Första jobbdagen är den 22 mars och då har Pepes premier, inbjudningar till massa folk... och pratade med Jenny innan idag och hon berättade att det brukar komma gaaanska mycket folk då! Kul att det är min första kväll att ta hand om allting i garderoben! Men men jag ska göra mitt bästa av situationen och hoppas på det bästa!

Onsdag.

INLÄGG FRÅN - filippaheberlein.blogg.se

Kommer ni ihåg typ när man gick i 4:an så var det skit populärt med jeansjacka och jag blev överglad när jag fick en i födelsedagspresent, en Diesel. Men det dog efter nån säsong och iom att vi har flyttat o en massa sen jag gick i 4:an så trodde jag att vi slängt den. Men för ett tag sedan så gjorde syrran om rummet och slängde ut sin gamla garderob, vilket inkluderade en rensning. Och tror ni inte att i hennes "slänga-hög" ligger min älskade jeansjacka? Jag drog åt mig den snabbt som attan och har den nu i gott förvar i min egen, trånga garderob.

En massa minnen med den jacka alltså, tex. den gången då vi var på mellanstadiedisco i matsalen och de spelade "we're not living in america..." och alla stod upp på stolarna och dansade och tyckte att vi var as coola. Det var den gången Elin och Linnéa tävlade om Charlie, haha. I alla fall så var både jag och Julia svartklädda den kvällen och båda hade sina jeansjackor. Och när discot var slut så skulle jag gå o hämta min jacka och åka hem. Men jag hittade inte den! Så jag fick stå o vänta tills alla tagit sina jackor, kvar hängde en jeansjacka, men inte min! Jag var helt förtvivlad, men mamma lovade att vi skulle köpa en ny till mig. Det roliga med hela denna historien var att dagen efter när Julia kom till skolan så hade hon min jeansjacka på sig! haha, hon hade då alltså tagit fel jacka och gått hem före mig, tagit på sig jackan morgonen därpå och gått till skolan utan att märka att den inte var hennes! Det kallar jag minnen, kommer du ihåg Jullan?

I alla fall så är ju en av våren/sommarens stora trender just jeansjackan, så den kommer nog till använding, de säljer jeansjackor lite här och var nu ute i butikerna med det nya vår sortimentet.


Update:

- säger:
haha så bara tog jag fek
- säger:
fel
- säger:
så när jag kom hem så bara eh detta är inte min
- säger:
så skulle jag kolla dagen efter så var den inte kvar...
- säger:
så jag bara jaha
- säger:
och det är ju inte precis som jag kommer hitta ägaren
FilippaHeberlein säger:
HAHA
FilippaHeberlein säger:
HAHAHA
- säger:
så jag tog på mig den och gick till skolan
- säger:
så du bara DET ÄR MIN JACKA!
- säger:
jag bara hehe jo det kanske det är
- säger:
så jävla trög är jag så tänkte jag såhär, bara åh varför tog jag på mig den och gick till skolan!
FilippaHeberlein säger:
HAHAHA
FilippaHeberlein säger:
DU
FilippaHeberlein säger:
TÄNKTE DU TA MIN JACKA?!
- säger:
jag visste ju inte att det var din!!!!!!!
- säger:
och eftersom min var borta och jag visste inte vems det var så....
FilippaHeberlein säger:
 HAHAHA
FilippaHeberlein säger:
omg
- säger:
haha shit vad sjuukt
- säger:
jag hade alldeles glömt bort de!
- säger:
HAHAHAHHA



Haha, riktigt bra inlägg! Roligt att tänka tillbaka lite på gammla goda tiden! haha
Filippa <3

Tisdag...

Jaha, nu är man i skolan igen! Ganska slapp dag hittils. Första lektionen sex och samlevnad och andra lektionen dans! Så man ska ju inte klaga. Det är ju mycket bättre än Svenska och Matte.

image14

Jag är inte den personen som direkt skryter. Men nu vill jag faktiskt göra det lite! Det har går sådär med fotbollen på senaste tiden och på matchen igår gjorde jag två mål! Kändes riktigt skönt. Just nu känns det som att jag bara får njuta av tiden det går bra, för det skulle inte förvåna mig att jag skulle skada mig så att jag inte kan spela på hela sesongen! Så har det iallafall varit dom andra åren. Det går verkligen skit bra, jag ligger verkligen på topp och sen när seriematcherna börjar skadar jag mig och ja, som sagt kan jag inte vara med på resten av sesongen!

Nu ska jag pysa iväg till min lektion... bye

Måndag.

Var inte i skolan idag p.g.a. att jag hade sjukt ont i huvudet. Kunde inte sova på hela natten! Så när jag blir väckt klockan 5 var ju inte skolan det första man längtade efter! Så jag hoppade faktiskt den idag!
Piggnade till mig på eftermiddagen och åkte till fotbollsplanen för att spela match. Matchen slutade 3 - 2 och jag gjorde båda målen! Det kändes riktigt skönt! Förutom att jag fick astmaanfall i början av matchen.

Hatar astma, när jag får ett astmaanfall så täpper hela luftrören ihop sig så att du inte får någon luft! Och ni kan ju själva tänka er när man inte får luft vilken känsla man får då. Jag får iallafall panik och försöker verkligen få luft. Allting börjar snurra och du kan inte stå för dig själv och så håller det på i några minuter tills du kan andas igen!
 Riktigt obehagligt! Iallfall ska jag göra nya tester på fredag tror jag och hoppas verkligen på att få en bättre medicin!

image12
Längtar man till sommaren eller vadå?

Annars har jag förmodligen fått jobb på Pepes Bodega i sommar. Ska stå i garderoben! Riktigt roligt ska det bli, men tiderna kanske inte är de bästa! Ska iallafall ner till Båstad på onsdag och se hur allting fungerar och börja test jobba på påsklovet! Riktigt nicee!

Nu har jag inte mycket mer att berättta. Skola imorgon... inget positivt förutom att träffa Miss Maja!

Sov gott!

Söndag.

JAG HATAR MIN DATA! Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit ett inlägg och när jag trycker på Spara och publicera försvinner allting! Arrgh!

Ja nu kommer det här inlägger inte bli så avancerat som förra men iallfall.

- PartyFredag, Filippa och Jag var i Ängelholm med massa härligt folk, tillsammans med sjukt många skumma människor! Kom hem ganska sent och upp tidigit dagen efter! Yess.

- Lördagen spenderades bara i Grevie. Eller ja, först tittade jag på Förslöv - Grevie! Vem vann om inte Förslöv!?
Sedan var det mot Grevie igen för att dömma fotboll på Gullbergscup! Träffade Emilia Gustafsson och Sofie Johansson senare under dagen! Mycket trevligt tid i kiosken jaa! Verkligen! Och vem kommer inte när jag står där, "SnyggMarcus" från grevies A-lag, haha. Jätte fräsch kände man sig Verkligen!


image11
Bilden är tagen i sommras! Längtar man till sommaren eller vad!?


- Söndag, var egentligen planerad som pluggdag.. men har det blivt mycket utav de eller? Nej, inte precis. Först dömma fotboll i Grevie, Kom hem vid halv 5, snabbt som in i. Hem, byta om, äta lite och sen iväg på bio med bästa, Filippa Heberlein! Rekomenderar starkt att titta på Morgan Pålsson filmen!

Mycket bra helg överhuvudtaget! Nu ska jag äntligen börja plugga. Samhällsinlämning på Tisdag, Samhällsprov på Onsdag! Önska mig lycka till! Måste ju bara tillägga att man har ju saknat Maja Engdahl, hoppas vi ses imorgon iallafall! Hoppas du har haft en bra helg!

Good Night!

- 05.03.2008

Seriöst, nu är det snart Fredag igen? Tiden går så sjukt fort! Den här helgen måste jag iallafall gå på bio för jag har fått en biobiljett av min mamma som går ut i helgen! Så om någon är sugen så är det bara att säga till. Jag är sjukt sugen på att titta på Morgan Pålsson! En till film som jag gärna vill se är Cloverfield. Så om någon har den så måste ni säga till mig!

Idag har jag tränat fotboll gånger två. Morgonträning i Helsingborg och nu på kvällen i älskade Förslöv.
Det känns riktigt bra efter träningarna men man känner sig rätt så sliten! Uttagen till matchen på Måndag, tråkigt att Mimmi Hultman är skadad. Kommer att sakna henner något enormt uppe på anfallet! Men det ska nog gå bra utan henne också skulle jag tro! ...Och måste bara tillägga att på lördag är det Förslöv  vs Grevie! Den matchen kan man ju inte bara missa!

Annars har det inte hänt så mycket... Onsdag idag och slutade vid 12.

Imorgon, ska vi spela in film i fyra timmar och sen hem! Riktigt skönt!

Fredag, går till kvart i ett. Efter skolan ska jag hem, sedan måste jag på bio och sen är jag sjukt sugen på att festa!

Lördag, Fotboll och.. Bjärelan! Orkar inte stå i den sunkiga kiosken, tur är iallafall att Filippa kommer och gör mig sällskap!

Nu ska jag titta på film, She's the man. Har inte sett den på sjukt länge, haha. Har ju heller inte bara sett den ungefär 100 gånger?

Bye Bye

- 03-03-2008

Nu har jag inte uppdaterat mig på länge, har skrivit några inlägg men när det väll gäller att ladda upp dom har min data laggat så har allting försvunnit! Riktigt irriterande!

Det har hänt ganska mycket sedan senaste inlägget och ju berätta lite kort. Killing fyllde år i fredags, festade lite och åt tacos. Sedan bar det av till Ängelholm tillsammans med Filippa. Där träffade vi Linus Scoug, Tim, Maja Engdahl och Polly. Drog ner till stan till Nicks och sedan fortsatte jag och Filippa Heberlein till Saloon. Bästa kvällen på länge!

Dagen efter var väll ingen höjdare kan man nog inte påstå, haha. Det kan nog alla som var med hålla med om!

image9

Söndagen spenderade jag i Grevie dömma och titta på fotboll. Mycket trevligt kan jag ju påstå, men mindre trevligt att gå upp tidigt när det är helg!

Måndag morgon, sådär skönt alltså. Träffade iallafall Alexandra som var min pingla för dagen. En jätte härlig person som jag träffat i Helsingborg. Bjuder du på kaffe / frukost på Torsdag? haha
Idag hade jag Rörlig bild i 3½ timme och efter svenskan åkte Jag, Chrille, Danne och Eddie ner till kuntpunkten och tog en kaffe på Graffiti. Mycket trevligt, och efter de tog jag och danne tåget hem till Ängelholm och sen tog jag bussen vidare mot Förslöv. När jag kom till Förslöv snöa det som in i och när jag kom hem såg jag mer eller mindre ut som en Snögubbe.
Möter mamma i hallen när jag kom hem och hon säger "- Du kunde ju ringt, jag har varit hemma hela tiden"
Ganska irriterade kommentar när man vet att hon är hemma, men har inte några pengar på mobilen!

Yess, nu orkar jag inte skriva mer. Mycket tack vare Alexandra som gjorde att jag skrev idag. Jag är inte så jätte bra på att uppdatera mig! Tycker det är roligt i början och sen brukar det avta mer och och mer med intresset!

Nu ska jag försöka sova, sweet dreams!

RSS 2.0