Dagens skämt.

Barte - ville P ♥    haha gå och lägg dig ;)

Barte - ville P ♥    eller gör inte de

ville P ♥ - Barte    måste ju kolla klart filmen iallafall

ville P ♥ - Barte     så jävla B är den

ville P ♥ -  Barte   :(

Barte - ville P ♥    men hur orkar du kolla på sådana B filmer?

Barte - ville P ♥    man orkar kanske kolla på dom i 5 minuter MAX

ville P ♥ - Barte     den var rätt cool i början ju

ville P ♥ - Barte     dom pratade om facebook och world of warcraftr :) 

Barte - ville P ♥     ohh jätte coolt

ville P ♥ - Barte     jamen

ville P ♥ - Barte     lite

ville P ♥ - Barte     Tänk om filmen hade börjat prata om hästar och ponnys

ville P ♥ - Barte     Då hade du lätt kollat vidare

Barte - ville P ♥     hahahah!


Face it!

Okej,  nu bara måste jag få skriva av mig lite!


Vi börjar med att en kompis till mig ringde för någon dag sedan för att vi hade lite saker att reda upp. Jag kan ju bara säga att jag är sjukt glad att hon ringde och inte tog det via msn eller sms! Detta visar ju verkligen att hon bryr sig och det är sjukt roligt att hon visar det. Jag förväntade mig verkligen inte de men jag är väldrig glad att hon ringde!


Var i Ängelholm i måndags och tittade på Sex and the City filmen. Så jäkla bra, trodde nästan jag skulle bryta ihop! I filmen förstår man verkligen hur mycket sina vänner betyder för en, dem ska man verkligen inte släppa i första taget! Och för det andra så känns det som att jag kommer blir som Samantha Jones, att jag kommer vara singel när jag är 50! Just nu känns det verkligen som att jag kommer vara singel hela mitt liv ut. Kommer jag någonsin hitta min perfekta pojkvän?


För varje killer som jag träffar, blir jag bara mer och mer kräsen och som min kära vän Per skrev till mig

"Varje kille måste vara bättre än alla föregående". Jag kan ju bara säga att han satte verkligen "pricken över i:et"! De är så klockrent sagt och det tragiska är att de stämmer till hundra procent, iallafall på mig!  Men vad gör man för att bryta den här isen, börja helt om på nytt skulle vara en bra lösning. Men hur ska man kunna börja om helt på nytt i den här skithålan Förslöv där alla vet, mer eller mindre, allting om dig!


Kommer jag verkligen att hitta en perfekt pojkvän, som verkligen tar tag i mitt liv och gör någonting av det? De återstår ju bara att se, det jag måste tänka på är att vara lite mindre kräsen... och inte vara så ytlig!


Dagens Horoskop.

Någon som tycker om dig behöver bevis på din uppskattning. Bara du kan bryta isen.

Dagen verkar tyvärr bli ganska grå när det gäller kärlek. Men för att något ska kunna bli bra måste det också vara lite sämre ibland.

-

Tittade på Sex and the City filmen ikväll och nu mår jag bara helt förjävligt. Jag måste seriöst ta tag i mitt liv!
Jag har även insett hur mycket mina vänner betyder för mig och verkligen dom man kan lita på!

Jag kan förstå att folk tror att de som hände, att jag inte bryr mig så mycket om det, för folk vet väll hur jag är?
Men den här gången var jag bara så säker på vad jag ville och jag ville det till hundra procent så varför inte bara låta mig få försöka göra det bästa av situationen, att få bättra mig och visa allt folk att man kan faktiskt förändras!? Jag borde inte bry mig så mycket, brukar liksom aldrig annars tänka tillbaka på sådant som har hänt. Ser det som en roligt grej och går vidare men nu var det en helt annan sak. Som sagt, jag visste vad jag ville ha, eller rättare sagt vad jag vill ha men nu känns det mer eller mindre förstört. Alltså när folk säger till mig, "Ja du såg ut att ha roligt i lördags och vem var...." Jag hade så sjukt roligt tills det hände, men jag får väll bara vara glad för den tiden jag fick och gå vidare... festa vidare, glömma det som har hänt och återgå till partypinglan igen och vänta på det kanske "omöjliga" ska inträffa! hoppas

Alltså Kan inte någon bara ta tag i mitt liv? Känns lite som att de börjar gå utför igen och de vill jag verkligen inte att de ska hända! Jag känner mig jävligt splittrad... jag säger bara och inte bara i ett sammanhang...

Varför!?

...att man aldrig får vara glad!


Midsommar i snabbhet.

Midsommarafton hos mig blev jävligt lyckad. Skönt folk, skön stämmning, så såg jag iallafall det från min sida!
Midsommardagen fotografering hela dagen och sound trip på kvällen. Väldigt lyckat tills jag och Filippa snällde ihop och var tvugna att gå ut där ute utan han. Fan. Men men, jävligt tråkigt bara. Finns ingenting jag kan göra åt det. Men slutet blev inte så illa iallafall... måste jag ju påstå! haha Eller hur Filippa ;)

Ganska internt inlägg men alltså Filippa you are thaa one!

Fotbollsskola.

Fotbollsskolan i Ängelholm drog igång igår och jag är då, för er som inte vet, fotbollstränare för flickor 10 och 11 år. Sjukt roligt! Dagen igår blev jätte bra, förutom att det regnade lite... men det var ingenting jämfört med idag. På förmiddagen regnade det bara lite och efter lunchen så börjar regnet bara ösa ner.

Fotbollsturneringen, som kidzen spelar på eftermiddagen, hade precis dragit igång och då börjar ju såklart även regna!
30 minuter började det åska en bit längre bort och vi var tvungna att avbryta och samla alla kidzen på läktaren. Vi sitter på läktaren och väntar på att åskan ska försvinna men den kommer bara närmare och närmare och till slut är den rakt ovanför oss. Då fick man stå och trösta alla småkidz som var rädda för åskan och säga att åska behöver man inte vara rädd för, de är inget farligt och själv står jag där as rädd!

Lite senare så står jag och ställer mig bredvid Per och säger "Alltså jag hatar åska" och precis då slår det ner en blixt precis framför oss och smällen direkt efter och samtidigt som den slår ner kommer Oskar och ska då skrämma mig, alltså ni anar inte hur rädd jag blev och jag var hur nära på att bara bryta ihop! Hur illa är inte detta och vad är oddsen att han skrämmer mig och blixten slår ner samtidigt!?
Precis stått och tröstat ungarna att de är inte farligt med åska och sen står jag själv nästan och gråter, så jäkla illa! haha

Ja, förutom åska och regnet har min dag varit mycket bra, är sjukt sliten just nu. Så ska kolla på några sex and the city avsnitt som jag har laddat hem plus knarka lite ny astma medicin som min mamma köpte ut till mig idag! 500 kronor... inte dåligt för en liten astma diskus som kommer att vara i mindre än månad... hm!

Så nu ska jag krypa ner i min säng och ladda inför ännu en dag som ledare på fotbollsskolan i Ängleholm!


Torsdag.

Måste erkänna att jag har tappat lite intresse för att skriva blogg, de är därför jag inte uppdaterar mig så ofta nu för tiden.
I början tyckte jag det var jätte roligt att få skriva av sig men nu känns det lite lamt. Men men, ska försöka att bättra mig,

Idag har jag iallafall städat mitt rum och satt upp några foton på väggen som jag själv har tagit. Blev mycket bra måste jag erkänna. Sen har jag några saker till som ska upp, men vet inte riktigt vart jag ska placera dom.

Orkar inte skriva mer just nu, är så sjukt hungrig så att jag håller på att dö. Ska ner och göra en caffe latte och en macka.
Mums!!


Sommarlov.

Sommarlov, helt sjukt härligt! Så nu väntar en sommar men lite jobb, utomlands hoppas man på och massa fester.
Det har redan börjat bra kan man ju säga... party i tre dagar i rad. Värligt roligt men kan ju säga att man blir jävligt sliten.

Onsdags - Var det skolavslutning och lite party på gröningen.
Torsdags - Studenten, behöver man säga mycket mer? Tillbringade den mesta tiden hos min bros flickvän Ida uppe i halmstad och sedan bar det vidare till Lotta Lindfors och sedan Jonathan Heberlein. Senare på kvällen åkte jag och Filippa till Båstad! Mycket trevligt!
Fredags - Jag hade bestämt mig för att inte festa så mycket igår men ofta de blev så! Festade hela kvällen / natten i party laudan och de blev även en sväng inom förslöv, som var ganska onödig. haha

Bra början av sommarlovet kan jag ju säga!

Weekend...

Dåligt med uppdatering ifrån min sida...

Iallafall, ska vi dra en uppdatering ifrån helgen.

Fredags - Var de tänkt att vi skulle dra till madison, men med massa skador och skit blev det ingenting, tråkigt nog!
Istället bar det av till Camila och snacka massa skit, umgås och kränga!

Lördags - På förmiddagen bar det av till Stora Hult för att träffa Luisa, de var ett tag sedan. Vi gick ner till stranden och låg där och stekte hela dagen och sedan på kvällen blev de film på tv4.

Söndags - Matilda ringer mig vid halv 1 och frågar om vi ska dra till stranden. Fick ganska dåligt samvete eftersom jag sovit bort halva dagen! Jag och matilda cyklar ner till stranden, duktiga som vi är och lägger oss vi stranden. Ett tag senare kommer Filippa också ner till stranden. Efter stranden åkte jag och Filippa till grevie och var med på möte med bjärelaget som var obligatoriskt... de gav mig verkligen ingenting och de kändes verkligen som om jag skulle lägga i mig i diskussionen skulle alla tänkt  "Hon har väll ingenting att tycka till om, hon har inte varit här sen i Februari..." Nu lät de väldigt bitchigt kanske men ni förstår principen. Efter mötet, som skulle ta 20 minuter som tog mer än en timme, gick vi ut och tittade lite på Grevies B-lag som hade match.
Efter att jag kommit hem från Grevie hade Johannes och Ida tänkt att åka till Skäret för att titta på solnedgången, då tänkte jag att jag kunde passa på att sticka till Luisa och titta på ännu en film, och så blev det.

Måndag - Jag och Filippa bestämde oss, eftersom båda var lediga, att vi skulle åka in till Ängelholm för att hitta någonting till studenten m.m. Vi gick först igenom alla buktiker, där man kan tänka sig handla kläder... men hittade verkligen ingenting! Vi tänkte då, jaha då får de väll bli Väla istället då... Så vi satte oss på en buss och åkte till väla och gick igenom alla butiket... Vi hittade verkligen ingenting! Till slut hittade jag en klänning på Gina Tricot som jag tror att jag tycker om... haha. Typiskt mig.

Sleep Tight

Partyyy

Den här låten är ju bara så party och bara så Party Laudan, eller vad dom kallar de.  haha


RSS 2.0