Frågetecken nr 2

Måste skriva av mig lite till. I den här stunden som jag sitter här är jag väldigt förvirrad... jag vet egentligen inte hur jag ska formulera mig. Det har iallafall hänt väldigt mycket den senaste tiden och mycket av det är inte positivt. Känner att jag måste börja ta tag i mitt liv och göra någonting bra utav det.

Men det händer aldrig, jag vet inte hur jag ska gå till väga. Jag önskar att någon dyker upp i mitt liv och säger precis hur jag ska agera, vad jag ska göra, vad jag ska tänka. Men det finns ingen som kommer att göra det, det är jag som måste ta tag i det själv, fast jag önskar att någon annan gör det åt mig. Men det är mitt liv så jag måste agera själv.

Det har inte varit lätt den senaste tiden - Skolan har tyngt ner en del, familjen ännu mer och även vissa vänner + killar. Jobbat och festat som ett jävla as. Det är nog festandet som ställer till det mest, men det är så jag är. De är det jag ser fram emot, de är det jag tycker är roligt... för tillfället tycker jag ingenting är roligt förutom att festa. Det är då jag trivs, det är då jag får min uppmärksamhet, det är då jag får min bekräftelse. Så är det och ja jag kanske är för ung för att festa men om 8 månader så är jag inte för ung för det. Så jag förstår inte varför folk bryr sig, mest syftat på min familj. Det är fortfarande mitt liv och jag gör vad jag vill, vad jag tycker är roligt, det jag uppskattar.

Jag slutar detta inlägget med lite dra åt helvete - Killar kan dra åt helvete, min familj kan dra åt helvete och även vissa utav mina vänner kan också dra åt helvete!!!



Frågetecken

Tyvärr så förändras vissa människor. I ena stunden känns allting jätte bra och i andra sekunden sitter jag här som ett jävla frågetecken.

Förstår inte riktigt, gör jag något fel eller är det du som kanske gör något fel?

Men som jag skrev innan, människor förändras och även jag... men i det här fallet är jag osäker på vem som har förändrats.

Julafton

Dåligt med uppdatering som vanligt...


Nu är iallafall uppe i motala hos Larrys föräldrar. Vi åkte upp hit igår till ett grönt motala och när vi vaknade i morse var hela motala helt täckt av snö. Men det har inte snöat överdrivet mycket men helt perfekt lagom mycket. Så jag har iallafall en vit jul, jämfört med er i skåne.

Nu har vi precis ätit och snart är det julklapps öppning. Har faktiskt inte önskat mig någonting, så vi får väll se om "snälla" jag får någonting i julklapp i år.

Hoppas alla har en bra jul! Pusss och kram


haha

Malin och jag hade ganska roligt innan, eller vad säger du? haha jag pallar inte


Plus

Nu börjar äntligen förkyldningen släppa! Så imorgon ska jag bege mig till helsingborg, drygt att pendla bara. Men nu är det bara två dagar kvar av det här året och sen är det jullov, sen blir det inte pendling förrens den 7? januari. Skönt!.

Så nu ska jag skaffa de sista julklapparna och sen åker jag upp till Motala för att fira jul, är nog hemma den 25 igen. Blir nog inget sälen... har fightas lite med Jenny och Larry. Så nope, inget sälen i år, så ni folk nere i skåne får dras med mig! Härligt va?

Lite tråkigt de med sälen, men jag tror folket nere i skåne kan gottgöra det... iallafall mina partypinglor!



Minus

Dåligt med uppdatering, jag vet. Mycket har hänt på sistone, inte så mycket positiv men iallafall.
Just nu sitter jag på mitt rum och försöker bekämpa min jävla förkylning! Kan jag aldrig vara frisk någongång!?

Nu vet ni iallafall att jag lever, see ya

Thank you

http://www.youtube.com/watch?v=_1CjbcqhGyU

Tryck på länken så kommer låten upp. Har glömt hur man lägger upp den i blogginlägget.

The botten is inte nådd ännu.

Fy fan vilken dag det har varit idag eller? Nu går det verkligen neråt och de känns inte som att de kommer blir bättre på ett tag framöver. Ska väll först sjunka ner till bottnen för att sedan sakta men säkert simma upp till ytan igen.



Horoskop

Under en period kan
du känna dig trött i
både kropp och själ.
Samla krafter och
tänk på hur du äter.

Hatar att horoskop alltid stämmer!

It's me, Only Me


-

Just nu sitter jag och lyssnar på Dido och har inte alls lust att gå och lägga mig, inte alls lust att gå till skolan imorgon.
Vill bara vara hemma och göra ingenting och bara vänta på den dagen då allting blir roligt igen.

Imorgon ska jag iallafall på Yoga och rensa tankarna. Det lär ju behövas!




Busy girl

Söndagarna är värst! Idag har jag inte gjort ett handtag kan jag ju verkligen påstå. Det har varit en jävligt hektisk helg och vääldigt händelserik.

Fredagen begav jag mig som vanligt till skolan och direkt efter att jag slutade jobba var jag tvungen att komma till CH så fort som möjligt, eftersom min chef hade blivit sjuk. Efter att jag slutat på CH åkte jag hem, tog en dusch och gjorde i ordning mig så åkte jag vidare till Ängelholm för att möta upp Maja. Efter att jag träffat Maja begav vi oss till Munka-Ljungby, mycket trevligt faktiskt.

Men lika trevligt var det inte att vakna upp dagen efter och du har bara ett 14 timmars arbetspass framför dig. Men det bara att ta sig i kragen och åka ut till Boarp och börja jobba. Först CH och sen ladan. Direkt efter att jag slutat vid halv 12 tiden så åkte jag direkt ut till Grevie eftersom taxin till Ängelholm avgick vid 24,00. Så fort som fan fick jag bytat om och sen iväg mot Grevie och sen Ängelholm.

Fredag - Skolan - CH - Munkaljungby
Lördag - Ch - Ladan - Ängelholm

Så den här helgen resluterade - Jobba i 18 timmar, party två dagar och inget plugg och nästa helg blir inte mycket bättre.. men den blir faktiskt lite lugnare!

Fredag - Skola - CH - Ladan - Madison
Lördag - CH - Avslutning på ladan

Hasses Lada - Jobb

Perfekt kväll idag på ladan, kan jag verkligen påstå! Kul att det händer någonting positivt i mitt liv för tillfället.
Kan säga så här mycket om den här kvällen att jag har lärt känna en ny tjejkompis i från Ängelholm. Har kommit till "stadiet" där vi känner varandra, vi kan prata om nästan vad som helst, vi kan skämta med varandra utan att den ena eller den andra tycker att man är helt dum i huvudet. Känns riktigt skönt och det blev verkligen bevisat idag att vi har kommit några fler steg framåt i vår vänskap

Det som var hel sjukt idag var att en kille kom fram till mig och sa - De är du som är Julia va? Hade verkligen ingenaning om vart jag hade träffat honom eller när och jag blev så paff när han sa så. Vi kom fram till att vi hade träffats någon midsommar och festat tillsammans.. så ja där ser man. Men det som var ännu mer sjuk var att han fixade så att jag fick 5000 gratis sms på min mobil bara sådär. Jag känner inte honom, festat med honom en gång och sen bara tadaa. Hehe tack tror jag?

Så efter att jag krängt all julmat som jag hade tagit upp på min tallrik trodde jag att jag skulle dö. Larry och jag slog vad om att jag inte kunde äta upp allt på min tallrik... och han hade rätt men jag kunde inte riktigt bevisa det.. så satt och tryckte i mig massa julmat när jag redan var proppmätt. Efter att jag packat ner min fina lilla tomteklänning i väskan och fått på mig lite vanliga kläder var de lite dans och lite kortspel som gällde! Skit roligt!

Jag älskar att jobba på ladan kan jag ju säga!

Malin Karlsson



Malin skickade massa bilder till mig på msn, något illa, men den kvällen var ju bara för jävla bra!


Älskar dig Malin <3

RSS 2.0