Cypern dag 5

Da har jag precis kommit tillbaka till hotellet. Jag och mamma har precis varit i Nickosia... tror jag iallafall.
Staden ar delad i tva delar, ena delen tillhor Grekland och den andra Turkiet. Vi glomde tyvarr vara pass for att komma over till den turkiska sidan.. men vi gick langs med den sakallade muren, riktigt obehagligt! Helt dott och vid de olika overgangarna eller vad man sager stod soldater med vapen. Och man fick absolut inte fotografera sa det var ingenting att tanka pa. Annars skulle det blivit riktigt bra bilder... men de var inte vart att chansa.

Vi har aven varit och tittat pa en gammal akvedukt har pa cypern och vi har aven varit pa stranden idag.
Inte sa hapnadsvackande. jag trivs battre pa hotellet dar bartenderna kommer och sager till mig varje hel och halvtimme. Vada uppassda?

Sa nu ar klockan 7 och vi ska snart ut och ata pa restaurang. Imorgon vet vi inte riktigt vad som hander, men overst pa min lista iallafall sa ar det sola och bada. Brannan har heeelt okej faktiskt, ni i svergie ska inte komma ha och saga nagonting.

Saknar sverige lite, iallafall mina vanner. Skola vill jag verkligen inte tillbaka till och verkligen inte kylan.
Gar omkring med mina klanningar och sandaler, jag klagar inte!

Kommer inte pa mycket mer att skriva idag, ska hoppa in i duschen nu.

Bye bye

Cypeeern

Orkade inte ga ner och skriva igarkvall sa de far bli nu istallet.

Idag blev det tyyp bara att sola och bada. Ungefar 30 grader i solen... jag klagar inte! Kul for er i Sveriga som ha uppehall.
Igar var vi ocksa och tittade pa museum och tittade pa olika kyrkor har omkring. Hm.. vad hande mer igar... vi var vid hamnen, traffade varldens sotaste kattunge!!! Skit liten och jatte sot.. och jag taffade aven varldens sotaste hundvalp.

I morse at vi frukost som vanligt pa balkongen med solen skinade pa oss. Just nu har jag och mamma varit pa stranden och solat lite och badat i medelhavet, javligt salt kan man ju pasta. 
Stranden ar ingeting att skryta om.

Vi ett ska vi bege oss till Nikosia, huvudstaden pa Cypern. och pa sondag ska vi ut pa en bat och sola bada, fiska och dyka vid ett vrak! Mmm I looove cypern.

Ha de nice! Bye bye

Ella Ella!!

Nu sitter jag har igen pa hotellet och klockan ar just nu 10.23.

Idag vakande vi vid 8 och gick ner till bageriet en bit bort och kopte nybakat brod.
Eftersom vi bor i lagenhet maste vi gora allting sjalv... saklart inte stadning och sadant utan med maten.
Vi dukade upp pa balkongen och satt dar och njot av solen.

Efter frukosten gick vi upp till poolen och snackade lite med bertendern och sen blev de sola och bada, VAR AVUDNSJUK! haha. Efter att vi hade solat i nagra timmar sa tog vi bussen till Ayia Napa.
Tittade bland annat pa bargatan och sen besokte vi aven Chrillet hotell dar han jobbade. Hade tankt att saga hej till nick men han jobbade inte. Efter att vi halsat pa dar gick vi mot bussen som skulle ta oss hem. Och pa vagen hem hittade jag en ut lacker jacka. I loovet it!


Maste bara tillagga att bussresan till Ayia Napa var javligt ostabil. Stressad busschauffor.. orkar inte beratta mer nu.
Roligt iallafall att se lite mer an bara Larnaka.

Efter att vi kommit tillbaka till Larnaka to vi kaffe pa Starbucks, eller hur de nu stavas. Mycket gott med de efterlangtade kaffet. Sen blev det en runda ner till stranden dar vi tog en lang promenad.

Vadret har varit toppen hela dagen idag och jag har fargat mitt har hos frisoren... de blev ganska svart om man sager sa!!
Kommer inte pa mycket mer att skriva just nu, hoppas ni har det bra i sweden med era fester. Saknar de lite men vill verkligen Inte tillbaka! Usch och fy, hur ar vadret i Sverige.

Ha det bra alla, halsingar from Julia on tour

Cypern dag 2

Sa, nu sitter jag har i tio minuter till for en euro. Idag har vadret varit definitivt mycket battre. Lite solsken... men dock inte sa mycket. Blev iallafall lite badande i poolen och snack med bartendern =) Efter valkomstmotet gick vi ut och at lunch pa en restaurang, dock inte den basta. Efter maten blev de lite ol drickande.. och min mamma var ganska lugn och sa, ja du ar val mer van an vad jag ar pa att dricka ol. haha, ofta hon sager sa.

De har aven regnat lite idag trakigt nog... men vi overlever val.

Idag ar det aven cyperns nationaldag och de firas ganska mycket kan man ju pasta. Mycket folk ute pa gatorna, musik och patrullerade orkestrar tillsammans med personer i militar klader. Eftersom de firar kriget me mussilini, eller hur de nu stavas.

Iallafall traffade jag varldens sotaste kille idag och visade mig och mamma runt i larnaka. Idag hade vi tankt att hyra en bil eller cykel men eftersom de ar nationaldag sa ar nastan allting stangt. Sa jag och min mamma begav oss til salt on pa egen hand, de ar en sjo, med massa salt i, sa de ar nastan som is. Kan skriva mer om de sen...

Har iallafall sett det mesta av larnaca idag. Overivna hus fran turkarna, Oliver och ganget katter, snygga cyprioter, lite shopping

men nu ska jag ga, bye bye

Cypern dag 1

Jaha, da begav jag och mamma oss ivag inatt vid ett tiden till Goteborg. Allting gick jatte bra! Satt ihoptryckt pa varldns minsta lilla plan, ar nog ganska bortskamd med det dar. Nar vi val landat och ska ta vara vaskor sa kom aldrig mammas vaska. Sa illa, jag skulle fatt panik om det var min! Iallafall sa blev de massa tjafs mellan mig och nagra vakter, orkar inte dra historien. Har inte sa mycket tid pa mig. Iallafall nar vi har kommit fram till vart 4 stjarniga hotel som verkligen inte ar ett 4 stjarnigt. Sa jakla daligt, verkligen det samsta hotellet jag bott pa.

Jag och mamma har gatt rundet lite i Larnaca, hyfsat varmt iallafall... men inte sa fint sa att man kan sola och bada dock.
Var vi har varit lite pa stan sa nar vi kom tillbaka ringde en guide och sa att de var nagonannan som hade tagit fel vaska... smidigt!

Och chrille jag traffade Marcuks och han andra killen.. inte toke. Bara sa att du vet +)

Har inte mycket mer att skriva nu, ska upp pa hotellrummet igen och umgas med min mamma, ha de nice allihopa

Ursaktar for ett mycket rorigt inlagg!!  bye bye

Sakna inte mig för mycket ;)




Nu drar jag iväg till Cypern i en vecka, bye bye Sweden

Söndag

Ursäkta med dålig uppdatering.

Iallafall blev det väla i fredags tillsammans med Maja, en bra början av lovet tycker jag. Blev lite nya saker.. ja vad säger man - Shopaholic. Kan verkligen inte gå någonstans utan att köpa någonting... dålig vana. Efter att jag kommit hem hade jag bara tänk att ta det lugnt.. men de varade inte så länge utan de blev Ängelholm igen, hem till Lincoln som hade förfest och sen drog vi vidare hem till någon... kommer in ihåg namnet, och tillslut gick vi ner till stan och drack champange inne på nicks.

Mycket lyckad kväll och de roligaste var ändå när jag blev bjuden på efterfest som sedan visade sig att jag skulle paras ihop med en utav de två killarna på den såkallade "efterfesten". Slutade med att jag gick tillbaka och drack min älskade champange.

Lördagen
stog det "packa resväska" högst uppe på listan.. men de blev inte så mycket utav det. Utan jag råkade åka till Ängelholm med Luisa och sen blev det inte mycket mer med packningen. Efter att Luisa åkt hem började jag göra iordning mig för att sedan åka vidare till Sara Andersson för att börja förfesta. Jag kom upp till bussen och insåg att jag missat bussen och fick bege mig hemåt igen. Väl där hemma kom jag innanför dörren och bara bröt ihop och slängde mig i sängen. Efter att mina vänner ringt mig och bett mig att komma iallafall, så tog jag mig i kragen och begav mig till grevie. Kvällen blev mycket bättre än förväntad kan jag verkligen påstå. Förutom att gå hem i klackar, ösregn, blåst och ett söndigt paraply, nej men de var ödet. haha

Vakande helt yrvaken och lite senare hoppade jag in i duschen. Efter att jag har knarkat några huvudvärkstabletter och försökt äta lite frukost var det Spa på Hotel Skansen i Båstad som gällde. Älskar spa, de är så avkopplande och de passade helt perfekt nu innan jag ska åka till Cypern!!

Så just nu har jag precis packat klart och drar mot cypern om 3½ timme, ska bli så jäkla skönt!

Såååå ha det så bra i Sweden allihopa så ses vi om lite med än en vecka





Köpa eller inte köpa?


Trip

Här är ett förslag, eftersom vi ska åka utomlands kan det vara ganska roligt med en gemensam tröja!

Gott skratt

Hallå krängarn! Idag gick jag upp till Statoil och köpte chippe och cola light, tyckte jag förtjänade det!

Gårdagen blev något illa, lite repris sen förra helgen men fick iallafall ett mycket bra slut.
De började med att jag skulle gå in på Lindéns och titta vem som var där och sen så på vägen ut så trillade jag rakt ner på golvet. Från ingenstans kommer Malc och hjälper mig upp, haha så illa. Lite senare så går jag, Malc, Jeppe hem till jeppe för att sova. De slutade med att alla tre låg i sängen och Malc har på sig ett par tighta mjukixbyxor, varför vet jag inte? haha. Vaknade upp några timmar senare och trodde jag skulle dö. Låg i mitten, mellan mina två vänner och de var ju inte lite varmt med täcke och hela köret. Efter att alla piggnat till lite börjar Malc as-garva och säger " Ofta du trillade igår Julia, jag tänke bara - Vad är de för en full person som går och trillar och så är det DU! Alltså seriöst Julia, om jag inte skulle hjälpt dig upp så skulle du fan legat kvar " Haha så jäkla illa!

' Marcus säger.
haha det var ju så kul att det just var du också haha

Fick skjuts från Jeppe till torget och när jag väl sitter där väntar så dyker Piggy upp och lite senare dyker även Filippa upp. Kan ju säga att de var den roligaste bussresan jag har varit med om. Dagen idag har inte varit för underbar, är så jäkla sliten och fick även besök utav min snälla kompis. Den här dagen kan man ju bara resulterat till film, kränge och gott snack och en mycket sliten Barte.


Fredagen tillbringades i Ängelholm tillsammans med Maja, Anna-Bell och Josefine, mycket trevligt. Sedan på väg mot Förslöv träffar jag Jungle på bussen, full och glad... eller så glad vad han inte egentligen, men iallafall, Tack för den roliga historien!

Jag - Säg någonting roligt Jungle
Jungle - Jag kan dra ett skämt!

De var tre stycken som var på en ö
- tystnad -
ibland kannibaler
- tystnad -

Så sa dom, ni ska ut och samla frukter
- tystnad -
Så gick alla tre ut och samla frukter och den första kom tillbaka med... ehm med... med hallon.
Så sa kannibal ledaren att du ska stoppa upp 50 stycken i röven
- tystnad -
Och så gjorde han det.
- tystnad -

Och sen kom nästa tillbaka och han kom tillbaka med
- tystnad -
- Vilka bär sa jag förra gången??
- Hallon
- Aa okej... jordgubbar
- tystnad -
Så sa kannibal chefen att du ska stoppa upp 50 stycken i röven
- tystnad -
Åh 1, 2, 3, 4, 20, 49 sen så började killen asgarva. Så sa kannibal ledaren, varför gör du så? Ja, jag ser den tredje killen komma tillbaka med vattenmeloner.

haha, härligt Jungle.

Tidsfördriv

10 fråger om dig själv

fullständiga namn? - Julia Linnéa Barte Nilsson
när fyller du år? - 25 augusti
Några utsmyckningar på din kropp, isf vad? - Tandsmycke?
vad har du på dig just nu? - Jeans, stövlar, skjorta väst etc.
vilken årstid är bäst? - Sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sova länge.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Min personlighet
vad är du bra på? - Festa?
vem älskar du mest på denna jord? - Min familj och inclusive min katt.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon.


10 fråger om dina vänner

vem är din allra bästa vän? - Filippa Heberlein, Maja Engdahl, Alexandra Baranowska, Luisa Olofsson och många fler
vem vet allt om dig? - Filippa Heberlein
vem är den roligaste av dina vänner? - Luisa Olofsson och Malin Karlsson.
vem är snyggast av dina vänner? - Jag umgås bara med snygga människor
vem är mest partyprisse? - Jag och Filippa, men jag kan ju säga att det är många i idolgänget som också är det! Som Malin kanske ;)
vem är den du helst har filmkväll med? - Filippa kanske
vem röker av dina vänner? - En hel del.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Mig själv?

10 fråger om din familj

vem står dig närmast? - Min bror
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Aa, hyfsat iallafall.
vem är farligast i din familj? - Min bror
vem ser roligast ut i din familj? - Roligast ut?
vem är coolast? - Jag!
har ni några djur? - Två katter och två sköldpaddor
vem har du mest gemensamt med? - Min bror
vem står för underhållningen? - Min bror, haha
vem sover du oftast med? - Pingland.
roligaste kvällen med familjemedlem? - Julafton i sälen med min familj och larrys familj.


10 fråger om idag

vad har du gjort? - Fotograferat och just nu sitter jag på redaktionen i Helsingborg.
har du varit glad idag? - Kunde ju varit bättre med det
har du varit ledsen idag? - Aa
har du gjort något bra idag? - Jobbat bra på praktiken
vad ska du göra nu? - Sortera massa namn i olika mappar
har du gjort något dåligt idag? - Gjorde så att en hel skolklass missade den förbipasserade bussen.
vad har du ätit idag? - På resrtaurang i Helsingborg
har du duschat idag? - Aa i morse, som vanligt
är du trött nu? - Som vanligt
vad händer imorgon ? - Fotografering, älskar min praktik


-




Jag orkar inte

-

http://hd.se/angelholm/2008/10/13/tre-killar-misshandlade-i/

Här var en av annledningarna till att min kväll blev som den blev. Var dock ej inblandad i bråket

inte så lyckad kväll

Kvällen igår blev inte så lyckad. Slutade med att två av mina vänner hamnade i slagsmål och var tvunga att åka till sjukhuset. Så där har jag spenderat hela min natt med kaxiga säkerhetsvakter, hårda bänkar, choklad, kalla bilar, för lite kläder och gott sällskap. Inget att rekomendera precis


Slow down


0- 17.

Tiden går så himla fort, den bara springer iväg. Nu är jag 17 år gammal och de är inte långt kvar tills jag är 18.
Vart har hela livet tagit vägen? Nu när man blir äldre måste man ta mer ansvar för sig själv etc.

Haha, jag kommer ihåg när man fick en puss av sin kille när man var mindre och det var hur stort som helst. Sen när man skulle gå ett steg till att köra en långtradare sen hånga, strula, kyssas etc.

När man skickade lappar om man fick chansen på någon "Ja, Nej eller Kanske".. ta steget från att fråga chans till att fråga om man skulle bli tillsammans, till att bara veta det. Steget från oseriösa till seriösa förhållande. Steget till sex, att röka, att dricka alkohol.

Nu är allt det här och mycket mer avklarat.. vad är det mer som väntar?

-

Jag hoppas

























.

H2O

Jag och Figgeboy har nu bestämt oss för att vi ska bli nyttiga, smala och skitsnygga! Börjat hyfsat bra för min del iallafall, men de ska bli mycket bättre! En del i min nyttiga vardag är att jag ska dricka minst 1,5 liter vatten på en dag. Med en flaska Malmbergs vid min sida, bredvid datorn, kommer jag lätt ihåg att jag ska dricka mitt vatten.
                                 



PartyFredag.

Gårdagen började med mingelfrukost på Dunkerskulturhus, för att inleda det otoligt roliga mötet på tre timmar. Efter mötet blev det lunch, också de på Dunkers, mycket gott och flott. Efter mötet hade jag inte så mycket med fotograferingen att göra så jag åkte till Väla tillsammans med Maja. Senare på kvällen blev det middag hemma hos Jenny och Larry i Boarp och sen åkte jag hem till Simon Hildingsson som hade förfest / fest.

Först och främst var det tänkt att tio av oss som var på festen skulle åka in till Ängelholm men vi missade såklart bussen. Några drog hem och några drog tillbaka till Simon och det slutade med att jag, Hönan, Fille och Big O tog taxi in till Ängelholm. Haha, galen taxi resa om man säger så!

Väl i Ängelholm gick vi och lyssnade på Ville P som vad Mr Dj. Så jäkla bra är han, älskar honom!
Plus att han spelade faktiskt min låt, Kate Ryan - Ella Ella!

Efter att de har stängt träffade jag Malc, Kim Pau och Pumba. Pumba som jag under kvällen kallade för Bamboo. Pumba och Bamboo är väll ganska likt? De gick iallafall vidare och jag träffade Stefan och hans lilla gäng. Vi gick ner till någon pizzeria och käka och sen taxi in till stan igen.

Lördag - Idag har jag och min mamma bakat kanelbullar, men det är inte det viktiga idag utan det är att Förslövs A-lag vann första kvalmatchen idag! Älskar Förslöv!

Och dagens bästa var ju när jag skulle cykla hem och mamma skulle gå hem ifrån fotbollsmatchen. Så cyklar jag ikapp min lilla mamma.  

Jag - Mamma, komigen nu. Hoppa upp på cykeln så skjutsar jag dig hem.
Mor - Nej jag vill inte.
Jag - Mes!
Mor - Ja men förmodligen!!

Haha, ofta min mamma säger så!!

RSS 2.0