Ringa eller inte?

I Fredags var de Madison som gällde. Vi åt lite hemma hos Malin och lekte hela havet stormar... vem om inte jag vann? haha. Vid 10 drog vi oss ner mot bussen... och det var verkligen ingen på bussen för att alla andra var på B.hof. Och jag kan ju säga att de var ingen smart idé att åka dit. Först och främst att jag inte ville dit och plus att de var så sjukt mycket folk där. Mycket roligt på Madison måste jag tillägga, bättre än er fucker som åkte till B.hof! ;)

Iallafall dagen efter så vaknar man vid 8 och måste gå upp för att man ska ju faktiskt jobba.
Kommer till CH och de är saker överallt, verkligen överallt... tittar i kassan och då finns det ju såklart inga 50-lappar och 20-lappar och sen står där en lapp från min chef som jobbade dagen innan. "Hej, kan du slå in dessa julklapparna till mig? Tack!" De var ju inte bara sådär 20 stycken paket jag skulle slå in.

Jag står och lyssnar på den jävla radion eftersom cd-spelar såklart inte fungerar längre. Då började dessa två killarna prata om att de skulle köra igång en tävlning, att man ska ringa in när man hör en viss låt. Jag tänkte bara fy fan vad patetiskt man är om man ringer in. Så jag lyssnade vidare och så spelade dem låten och efter att den var klar så berättade de att ingen hade ringt in, så de bytade låt och så småning om så spelade de den låten också.

Så jag tog initiativet och ringde in till dessa två killar. De fick mitt nummer och sedan så ringde de tillbaka till mig!
( Fråga mig inte varför jag ringde in, för det vet jag inte själv. Skäms iallafall som fan, haha )
Iallafall så vann jag en skiva och skulle hämta den nere på toget i Båstad efter att jag slutat. Så jag ringde till Larry och frågade han om han kunde skjutsa mig ner dit.

Väl nere i båstad så tänkte jag bara neej fan vad patetiskt att gå och hämta den här skrivan. Så Larry bara ja gå nu, och jag hade tänkt att han skulle följa med, men ikke! Så det slutade med att jag och Larry började bråka och skrika på varanda i bilen och det slutade med att jag fick gå själv och hämta den här jävla skivan. Kommer fram och säger då jag:
- Ja alltså jag har vunnit eller skit samma och tänkte gå tillbaka.
Nej, då reser sig en as snygg kille sig upp och säger:
- Är det du som är Julia? Det är klart du ska ha din skiva! Men jag har inte den här så om du vill följa med mig så ska jag hämta den åt dig. Det slutade med att jag fick skivan och blev bjuden på fest på kvällen. Inte illa att ringa in till radion iallafall.

Så senare på kvällen drog jag med Filippa till Båstad och träffade min radiokille. Kvällen slutade väldigt bra och inte bara för min del utan även för Filippas del. Som Filippa skrev .. det är lite som Tur i Oturen.


Okej, ett ...

Okej, ett lite mer seriöst inlägg nu. Har inte uppdaterat mig på läänge och det har varit en del klagomål. Så jag får väll ta mig i kragen och skriva lite utav mitt jätte intressanta liv.

Jag har halsfluss, IGEN, efter tusen gånger. Så nu har jag faktiskt bestämt mig att inte dricka någon Alkohol i helgen och inte helgen efter så jag verkligen blir frisk nu! Jag vet inte hur lägne jag har hållt på att kämpa mot halsflussen och jag har besämt mig att nu ska det verkligen bort! Så inget festande för mig i två veckor, nu när jag går på pencilin.

Något mer intressant som har hänt? Började jobba på Hasseslada nu i helgen. De har dragit igång med julborden och de innebär att jag redan har ätit julbord två gånger inklusive julmust! Känner mig lite för tidig med julen, och jag känner verkligen att jag kommer vara trött på julmat och jag kommer vara trött på julmust innan det är jul... och snart kommer jag väll tröttna på lussekatter också. Ska nämligen köpa min första lussekatt idag i skolan plus att jag och mamma ska förhoppningsvis baka lussekatter idag!
 
Just nu sitter jag i skolan och har precis fotograferat lite olika saker i studion till min skoluppgift. Lite sådär produktfotografering. Så nu ska jag redigera bilderna så att jag någongång blir klar med mina fotouppgifter.











Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla


Utkast: Jag vet ...

Jag vet jag är sämst! Har inte uppdaterat på hundra år känns det som. Men jag har nog inte så mycket att berätta... jag har festat, pluggat, varit sjuk / är sjuk fortfarande, jobbat och åter jobbat. Och när jag var sjuk så...



Har laddat hem alla säsongerna sex and the city, ah älskar det! Så är väll inne på fjärde säsongen... vill aldrig att de ska ta sluut!!


School

Idag stannade jag kvar efter skolan för att klassen skulle titta på Partrik 1,5. Rekomenderar den stark för er som inte har sett den. En må bra film kan man ju verkligen påstå. Och för dig som är singel behöver du inte bli avundsjuk att  en kille och  en tjej träffas och de lever lyckliga i  alla sina  dagar. Den här filmen handlar om två sötar bögar och ett barn.

Jag rekomenderar även stark att beställa en Hollywoodmeny, innebär två stora och då menar jag stora läsk och en mycket stor popkorn. Jag och Peter är så sjukt bra! Krängarna nummer 1

Annars idag hade jag mitt efterlängtade svenskaprov om antiken. Gick väll hyfsat bra. Bara att jag inte kunde hålla reda på vad alla gudar hette! Irriterande.



Helvete!!!!!

- Helvete också. Hade mitt ekologiprov idag och de gick åt helvete, iallafall mvg:t... nu får jag väll max g.
Kunde allting utantill, allting gick galant och så kommer jag fram mot de sista uppgifterna och bara va? Detta har inte jag läst... nej då har jag såklart missat att jag skulle läsa två sidor till i min jävla bok! Där rök mitt jävla MVG!! Så nu vet alla varför jag var lite depp idag.

- Imorgon har jag en uppgift i mediakommunikation som jag inte fattar ett skit av... kommer mitt mvg ryka där också?

- Torsdag ska jag kunna allting om antiken och lite till... 24 fucking sidor med världens minsta text ska jag kunna utantill.. kommer de gå åt helvete.. JA!

- Nästa vecka har jag prov i matte B och känner mig inte alls säker på kapitlet. Eftersom jag är borta så mycket missar jag såklart hur mycket som helst! Varför kan jag aldrig vara frisk!?!?!?

- Nästa vecka igen har jag engelskaprov och jag ska även läsa klart en bok på engelska. Jag vet inte vad jag ska plugga på och jag fattar inte för mycket utav boken. Hääääärligt!!

- Jag ska även göra ett projektarbete om min fotbollstränare och hur lätt är de att göra ett sådant arbete när du inte ens är intresserad av fotboll längre. Hur fan ska du kunna göra ett sådant arbete när de har kickat fotbollstränaren och har en jävla fotbollsspelare som tränare. Hur fan ska jag göra de jävla projektarbetet???

- Sen får vi ju heller inte glömma min projektarbetsplan som ska vara klar? Har jag någon aning om vad jag ska göra för projektarbete.... i trean!?

- Och sist men inte mist alla mina fotouppgifter som ska vara klara... jag är fortfarande på grunduppgiften som alla andra.

GÅR DET BRA FÖR MIG I SKOLAN ELLER!?

Nu förstår ni kanske varför jag är lite depp, skolan tar verkligen död på mig!!


-

När ska livet börja gå uppåt? Idag var jag hos doktorn och då konstaterade dom att jag hade halsfluss igen!! plus att jag är även drabbad av ögoninflamation! Kan de bli bättre eller?

Sen är jag verkligen inte på topp, jag har ingenting att se fram emot, ingen glädje i någonting.
När ska de börja gå uppåt istället för utför?

-



I can't see today and I can't see tomorrow.

Take me back to Cyprus

Jag vill verkligen inte vara tillbaka i Sverige. Mår verkligen dåligt av att vara hemma igen. Tillbaka till allvaret, stressen och inte minst pressen. Jag får panik, de är så galet mycket som händer just nu och jag känner bara att jag vill lägga allting åt sidan eller rättare sagt bakom mig så att jag kommer ikapp med livet. Vet inte hur jag ska förklara det men de känns som att allting händer vid mållinjen och jag står fortfarande kvar vid starten.

Snälla, ta mig bara tillbaka till Cypern igen, ut på båten och ner i havet... ner till den andra världen där allting är så fridfullt.
Det ända du hör är dina egna andetag och det ända du ser är i en helt annan värld. Kontakten med mänskligheten när han höll min hand på 10 meters djup, han som jag verkligen lita på till hundratio procent... ta mig bara tillbaka!





Sweden

Ja, för lite mer än ett dygn sedan så låg jag på stranden på Cypern. Hur illa känns inte detta att sitta hemma på sitt rum igen, tillbaka till verkligheten. Fy fan.

Hemresan gick bara bra, vi tog bussen från Hotellet vid fyra tiden och begav oss mot flygplatsen.
Väl där inne fick deppiga Julia en kaffe latte av sin älskade mamma som verkligen betalat allt som har med Cypern att göra. Jag klagar inte!

Efter två timmar fick vi äntligen stiga ombord på flygplanet, betydligt större än de flyget som vi flög ner mer.
Tv-skärm framför och gott om utrymme. Efter den fyra timmar långa flygresan landade vi äntligen (ELLER INTE) i Göteborg och då väntade bara en bilresta på 2½ timme.. vi körde fel plus att vi pausade lite på statoil. Blev helt överlycklig när jag såg att de har börjat sälja Julmust! Love it!

När jag väl kom hem var det första jag gjorde att ringa Filippa, shit vad jag har saknat allt folk här hemma... iallafall mer eller mindre. Fy fan att komma tillbaka till verkligheten som jag skrev innan, har just nu hur mycket som helst i skolan så det är inte sant! helt galet.

Jag hade sovmorgon idag och begav mig faktiskt till skolan idag duktig som jag är. Så en halvdöv Barte med tinituss, brun och med ny jacka tog sig iväg till Helsingborg. Skolan idag var jävlig chill, träffade min älskling Alexandra idag och en mycket dyster Maja. Kul att träffa allt folk igen iallafall och idag har jag inte gjort mer än att stå i fotolabbet.

Efter vi var klara så åkte jag och Figge ner till knutpunkten och satte oss på Espresso House och tog det lugnt och snacka skit som vi alltid gör. haha illa

Nu är jag iallafall hemma och ska snart begrava mig i mina läxböcker!

Julia Roberts is back in Sweden

Nej nu var man hemma i kalla Sverige, usch och fy. Det anda jag har saknat ar min andra halva Filippa Heberlein.
Nu kan jag ju saga att Forslov aker ut pa hal is!

Skriver mer imorgon, maste sova nu!

Sista dagen, hemfard

Nu ar klockan tio och vi lamnar cypern vid 5.
Jag har packat klart allting och ska snart upp pa takterassen och sola det sista nu.
Fy fan, jag vill verkligen inte hem. Jag kan ju latt saga att jag kommer komma tillbaka och da ska jag ha tagit dykarsertifikat sa jag kan simma in i vraket.

Hejda Cypern, Hej Sverige!


Cypern, sista hela dagen

Jaha, idag har jag varit ute pa havet annu en gang tillsammans med min snygga dykinstuktor.
Vi dok langs hela vraket och matade fiskarna pa 10 meters sjup. Helt otroligt.
Har jatte ont i orat men de ar bara en skitsak jamfort de som hade idag.
En man som var nere pa ungefar 40 meters djup, inne i vraket, fick panik.
Sa som tur var fick de upp honom till ytan och sedan ivag till sjukhuset.

Annars var de helt underbart idag, gled om kring pa baten dar jag hade allas uppmarksamhet.. eftersom de bara var jag och kanske 20+ killar. haha de gillar vi!

Jag vill verkligen inte hem till Sverige, jag vill stanna har!! Har sa sjukt mycket att gora i skolan nar jag kommer tillbaka... usch sager jag bara. Jag vill vara kvar med min cypriot som passar upp mig pa baten hela tiden.

Just nu har jag kommit tillbaka till hotellet, jag och mamma har varit och atit pa en restaurang for fjarde gangen.
Man orkar liksom inte testa nagra nya stallen, visst de fick man ju gora i borjan och sen se vilket som var bast.
Men nu i slutet orkar man inte testa sa vi gick till samma restaurang.

Val pa resaturangen traffade jag min dykarkomis fran igar, Nick fran USA.
Jatte harlig kille!

Jaha, imorgon bar det av hemat, vi ar val hemma vid 12 tiden... pa natten.
Sa da kommer ni fa traffa en brun, svartharig, mullig Julia. Jag har atit Coco Pops hela veckan... och druckit cypriotisk ol.

Ses snart Sverige.

Cypern dag 6, kanske

Idag har jag varit ute pa havet hela dagen helt sjalv, utan mamma. Alla tog val hand om mig och jag blev riktigt uppassad. Iallafall av kaptenen over baten som aven var dykinstuksor. Vi skulle aka ut till vraket zenobia, ett vrak som ar hur stort som helst.

Val nar vi kommit fram var det pa med dykar saker. Och sen var de ner i vattnet, helt jakla underbart.
Jag och dykinstuktoren simmade nere pa 9 meter och simmade langs hela vraket som var mist 100 meter langt.
De kanndes jatte bra och eftersom de var forsta gangen var det annu battre. Chris, dykinstuktoren, var jatte duktigt och holl koll pa mig hela tiden och holl mig i handen hela tiden. Sa dar simmade vi bland alla fiskar och under oss var vraket, helt otroligt!

vi dok sammalaggt tva ganger och mer blir det imorgon.
Ska tillbaka dit imorgon, och eftersom jag ar sa himla bra sa behover jag inte betala nagonting imorgon!
haha, vada fjaskarn.

Efter att jag kommit i land trodde jag att jag skulle do, for nar jag dok fick jag jatte ont i orat. Sa jag kom hem till hotellet och sov lite och nu kanns det lite battre. Hoppas de ar helt bra imorgon for da blir de mer dykning.

Alltsa jag kan inte beskriva hur harligt det var att dyka. Maste verlkligen ta dykar sertivikat.
Pa baten traffade jag andra roliga manniskor. En kille som kom fram USA och en annan som kom fran Storbrittaninen.

Sa hata mig inte for mycket nar jag ligger och steker pa en bat i medelhavet imorgon med massa snygga killar som passar upp en hela tiden.

Byee

RSS 2.0