Skaune

Jaha, då är man hemma i Skaune igen... tråkigt nog!
Funderar starkt på att ta en bartenderutbildning när jag har tagit studenten, jobba utomlands ett halvår och sen sälen på vintern. Jag vill ta studenten nu!

Idag var det Helsingborg för min del, första dagen på min nya praktik. Ska vara i en fotostudio nu under den här veckan och sen är det lov. Ska blir skönt!

Last day

Då var väskorna packade och allting klart inför resan hem imorgon... tyvärr!
Jag vill verkligen inte hem till Skåne! 
Har haft det så sjukt bra här uppe så ni anar inte.


SÄLEN.

Fredags -

På praktiken frågade min handledare Veronika mig om jag ville hjälpa hennes pojkvän med att köra hem ett hundspann från fjället och självklart sa jag Ja! Vi samlades vi halv 6 lite nedanför högfjällshotellet och tog därifrån taxiskoter dit hundarna var.

Väl framme skulle vi dela upp oss, vem som skulle åka / köra. Först var det tänkt att jag skulle åka, eftersom jag aldrig har kört ett hundspann förut, men som tur var så blev det ett spann över till mig, så jag fick köra iallafall!

Jag fick en snabb introduktion om hur man skulle göra och sen var det bara iväg. Det var så sjukt härligt, jag kan inte förklara hur det kändes. Vi åkte uppe på fjället och vi stannade till för att titta på solnedgången över fjället, helt galet fint!

Vi åkte vidare och det gick jätte bra, det var ganska mycket att tänka på men det gick galant. Vi kom fram till högisbacken och när jag förstod att vi skulle nerför den backen så trodde jag att jag skulle dö. Men det var inte så farligt faktiskt, det var mest härligt! Det var heeeelt galet!

Efter att vi kommit ner för backen så fick Ludvig för sig att åka över en sjukt stor vall med snö och när jag insåg att mina hundar också skulle hoppa över där gick det inte så bra så jag trillade... men det var faktiskt inte mitt fel, mest Ludvigs fel.

Shit, den hundspanns resan kommer jag leva länge på, det var helt galet!

Efteråt gick jag till hotellet och duschade och gjorde i ordning mig och sen gick jag ut med Buster och Doglas i en hel timme. Snacka om att jag var slut sen, så det blev att jag och Fredrik satt här i stugan och tittade på hundtricket. Det var ett tag sedan man såg den filmen.

Lördag -

Helt okej väder så jag och Jenny stack ut i backen. Jenny på skidor och jag på snowboard. Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat. Trillade bara en gång, så jag är rätt imponerad av mig själv! Kändes så jäkla skönt att komma ut i backen och känna att de flyter på så jäkla bra!

På kvällen tittade jag på bio med Emma, Emmas mamma och Emmas två kompisar. Det blev mycket Emma där.
Vi tittade iallafall på män som hatar kvinnor, helt okej var den faktiskt. Tycker inte om sådana filmer men ja... den var väll okej. Grät iallafall två gånger och skrek en gång! haha

Söndag -

Jag, Christoffer och Larry tog oss ut i backen fast nu åkte jag skidor. Det gick riktigt bra men måste bra finslipa min teknik men annars är jag grym, det går fort i svängarna iallafall! Nästan lika fort som Larry och han åker fort!

På kvällen blev det lite god mat med lite vin och sen blev det film.

Måndag -

Idag snöar det som in i, så det är sjukt halt på vägarna. Det var nästan så att vi inte kom upp med bilen upp för backen mot stugan. Hoppas det blir bättre i veckan! Imorgon ska vi iallafall till Lammet och Grisen och äta. Vet dock inte vilka som ska med men vi blir iallafall ett gott gäng på 14 personer!


Jag vill inte hem kan jag bara meddela.... men jag saknar ändå mina babes!
Puss på er 


Love sälen

Torsdag - Längsdkidor
Fredag - Hundspann
Lördag - Utförsåkning + Bio
Söndag - Utförsåkning


News

Igår var det en ganska galen kväll. Umgicks med några snygga göteborgare som jag träffade på vägen upp till Sälen, mycket trevligt. Åt först på restautang, grillbuffé med ett riktigt gott rött vin. Efter det så blev det lite party.

Idag har det varit så sjukt bra väder så det inte är sant! Idag gick jag och Sara ner i backen och åt lunch vid liftarna, kommer inte på vad stället heter. Där satt vi på uteserveringen i våra solglasögon, jackan uppknäppt, ingen mössa och inga vantar. Solen bara stekte och det var så jäkla underbart att bara sitta där och vara.

Senare på eftermiddagen anlände min syster Jenny till Sälen. Då gick vi ner till uteserveringen på hotellet och delade på en skagentoast och sen tittade vi lite på after skin. Efter de så lånade vi vars en hund och gick en bra runda med Doglas och Buster. Doglas och Buster är verkligen världens sötaste hundar! Jag vill ha en hund!!

När vi kom tillbaka till hotellet tog vi en kaffe och väntade på att Larry skulle sluta jobba. När vi sedan kom hem så tog jag på mig mina skidkläder och gav mig ut för att åka lite längdskidor för första gången. Det gick så sjukt bra och jag trillade inte en enda gång... tills... Att jag körde vilse, skickade ett sms till Larry att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jenny ringer upp mig och jag är helt lost, jag börjar gråta och självklart så trillar jag. När jag sitter där helt lost på marken, så kommer det två personer som också var ute och åkte skidor och de hjälpte mig att hitta tillbaka till starten. Typiskt mig kanske, sådär bra lokalsinne om man säger så?

När jag väl kom hem tog jag en varm skön dusch, åt lite middag och nu sitter jag här framför tv. Tittade precis på Notting Hill, shit vad den filmen är bra!

Imorgon blir det förhoppningsvis after ski med Emma Pettersson, ska bli roligt att träffa henne!
På Lördag blir det lite utförsåkning och även på Söndag.
Efter att vi har kommit hem från backen på Söndag blir det grillfest här i stugan tillsammans med massa snygga vakter som Larry känner och jobbar tillsammans med.

Måste bara säga det en gång till att vädret var helt galet underbart! Älskar Sälen!
Nu ska jag se om jag hittar någonting bra på tv:n och sen ska jag sova... antar att jag kommer somna på soffan.


Hälsningar från Sälen.

Idag har det varit jätte fint väder, men halssfluss som jag har inte åkt. Hoppas att det går översnart så de blir lite skidåkning!


Jag tror iallafall att jag dör av halsont snart, har inte kunnat äta och dricka på hela dagen... och det gör ju mitt tillstånd inte mycket bättre!

Nu ska jag försöka äta lite så jag får i mig någonting...


Sälen - Praktik

Jaha, då var jag uppe i Sälen. Ska vara här i två veckor, ska bli skoj. Idag var det första dagen på praktiken och det gick jätte bra. Känner mig riktigt snygg i mina kostym byxor, kavaj och skjorta och jag menar det.
 
Efter praktiken fixade vi mitt liftkort där jag stod och skrek åt Kjell att han inte skulle titta på mig när jag skulle bli fotograferad, haha. Efter de så åkte vi till doktorn med lilla mig och fick konstaterat att jag hade halsfluss!
Jätte roligt att få det precis när man har kommit upp till sälen... fuck it!

Men, hoppas ni har det bra i Skåne. Vi har massor utav snö, var inte avundsjuka!

Sälen imorgon!

Ja, då åker till Sälen imorgon. Ska bli riktigt skönt att komma bort från skåne i två hela veckor.
Just nu så håller jag på att packa för fullt, är helt lost känner jag!

Kommer sakna mina babes, kisses

Sälen

Jaha, då drar jag till Sälen på söndag, i två veckor. Jag klagar inte!


The studio


Sleep tight

Fotograferade i studion idag, blev riktigt nöjd! Så nu ska jag bara få bilderna utav Frudden och sen kan ni få se resultatet.
Temat är fortfarande 1910-tal. I like!

Klockan är 00,05 och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Inte illa för att vara lilla mig...

Sleep tight

1900-talet

Det var då min Mormor och Morfar levde. Det var då min mamma var ung och lekte tillsammans med sommargästerna på gården. Det var då min mamma träffade min pappa. Det var då mina syskon kom till. Det var då jag kom till. Det var då allting var bra. Det var då allting blev sämre. Det var då min mormor och morfar dog.



Och det är nu jag lever.

Lockigt / Rakt.

Imorgon ska jag och Frudden fotografera porträttbilder till vårt arbete om 1910-talet.
Så imorgon ska jag ha lockigt hår på bilderna hade jag tänkt mig... men jag och lockigt hår.
Jag trivs bäst med rakt hår!


Barte

I’m the Game, You never gonna play...

Fredrik

Här är min bästa vän Fredrik när han gick i tvåan, trodde jag...


Han gick visst i 7:an...

Vilken?





Vilken tycker ni är bäst? Färg eller SvartVit?

Bilderna ska reflektera 1910-talet.

RSS 2.0