Du och jag Filippa


Party / Work



Igår värmde jag upp med att titta på Rhapsody in rock för att sedan bege mig till Greviefesten, för att titta på våra godingar i Sound trip. Tråkigt nu att de var sista festen med dem!  Vad händer nu då, då är det Ängelholm och Hemmafester som gäller sista rycket innan jag blir opererad, för då kommer det inte bli så mycket festande för min del... eller vi får se om de stoppar mig! Det har ju inte gjort de innan, haha. "Vart är Julia, för hennes krycker står här!?"

Så vad är det som händer i augusti nu då?

- Tränare på fotbollsskolan Förslöv / Grevie
- Matildas 17 års fest.
- Opereras.
- Fylla år.
- Börja skolan.
- Börja träna, första gången på 8 månader.
- Festa
-Festa
- Festa ect..
- Jobba

Och sist men inte minst

- Filippa och Bartes 17 års fest!

Lägga skorna på hyllan?

Ska jag spela fotboll eller ska jag lägga skorna på hyllan är den största frågan som cirkulerar just nu.
Framförallt vet jag inte hur det blir med mitt knä men förhoppningsvis blir det ju bättre!

Jag är nästan övertygad om att inte återgå till fotbollen överhuvudtaget men efter att jag pratat med "dem" så har jag nog fått tillbaka intresset lite, gick in på bjärelagets hemsida och läste igenom alla gammla referat och tänkte tillbaka på den gammla tiden. Hur mycket jag älskade fotbollen, älskade att springa och att få kämpa in i det sista. Göra mål, ja allting!
Jag har verkligen inget intresse just nu, men det kanske går att få tillbaka det?

Men om jag nu skulle börja på fotboll igen, så kommer jag verkligen inte ha tålamod att komma tillbaka känns det som.
När jag kommer ut på planen kommer jag vilja att allting ska vara som förr, men jag har ju tappat så sjukt mycket nu på dessa 7 månaderna så att jag kan ju inte ligga på topp när jag kommer ut på planen...

men om jag vill så kan jag komma tillbaka... men vill jag verkligen göra det?


Photoshop.



Suttit och lekt lite i photoshop ikväll, de var ett tag sedan jag höll på med det. Innan kunde jag sitta timme efter timme och bara redigera bilder, men kände att jag tappade intresset. De är faktiskt ganska kul ändå...


Personligt meddelande.

Grattis älskling!   


Operation...

Fick precis ett samtal av min ortoped och han berättade att de var en skada på min menisk. Nu väntar jag på en operation i mitten av augusti... känns sådär roligt men ändå ganska skönt att de händer någonting. Nu har jag gått med detta jävla knät sen i Februari så som sagt, riktigt skönt att de händer någonting!


Jobb jobb jobb

Alltså mitt jobb tar nästan död på mig! Idag var min chef i butiken och skulle göra lite nya dekorationer och göra om lite och med sig hade hon två killar som monterar saker. Vi tre sprang som små nissar efter henne hela tiden när hon säger: gör så, gör si, fixa detta. gör detta, häng upp denna... Om det är någon som har sett djävulen bär prada så kan jag ju säga att jag kände mig som Mirandas assistent. Sprang efter min chet med papper och penna för att försöka komma ihåg allt som hon sa! 

Imorgon blir det nya tag... härligt!



New things...


Playaan.

Fan ta Filippa som har gjort att jag är ännu mer sjuk nu. Igår var jag bara hemma och tänke ta det lugnt och friskna till tills med kära komps Filippa ringer. "Hej, vi sticker till stranden" Jag svarar då att "Nej jag ska inte till stranden idag, jag är sjuk" Då kommer Filippa med sitt lilla gnäll som man bara inte kan motstå och vad gör jag, jag måste ju såklart ställa upp för Filippa som jätta gärna vill till stranden. Så jag åker till stranden med feber och ont i halsen, väldigt bra. Vi ligger och steker på stranden och ett tag senare kommer Jonas och Jonathan m.f. och hämtar mig och Filippa med båten.

Jag och Filippa sitter längst fram i båten, hur jäkla mysigt som helst och bara steker medans Jonathan åker vattenskidor bakom oss. När jag satt där kände jag att jag var riktigt sugen på att testa och de gjorde jag också, fast med alla äckliga maneter i havet gick det väll ändå hyfsat bra. Fick bara ett regält blåmärke på mitt ben och de är inte så jäkla härligt!


  

Men men, de var sjukt roligt att åka vattenskidor kan jag ju lätt påstå!

Måste ju bara tacka Filippa för att hon drog med mig till stranden! <3

I'm sick...

Jätte bra att jag blir sjukt just nu, feber och ont i halsen! Ledig imorgon och sen är det jobb jobb jobb och imorgon ska jag verkligen inte göra någonting, utan bara på att vila upp mig och bli frisk!


RSS 2.0