Fredag

Jag hatar att åka skridskor!

Inte för att jag är dålig på det... absolut inte!
Det är bara att dem vill inte som jag vill....




Här ser det i alla fall ganska stabilt ut för min del!


Vecka 9

Nu har skolan dragit igång igen... det har väll både sina positiva och negativa sidor.
Tråkigt att gå upp så jäkla tidigt på morgonen och komma hem så jäkla sent. Idag gick jag hemifrån klockan 6 och kom hem klockan 6. 12 timmar, underbart!

Började i alla fall dagen med Fotboll, gick väll hyfsat bra kan jag tycka.

På eftermiddagen hade vi Multimedia med Hasse och Hasse, haha. Sjukt bra lärare enligt mig.
Skulle klippa bort "inte" på ett ljudklipp där en tjej säger "-Jag tycker inte vi ska gå med i emu".
Det var ganska komplicerat kan jag ju tycka...

Nu ska jag sova, klockan börjar bli mycket.

Sleep tight

-

Fredag -

Åkte pulka med min "lillasyster" Julia.
Har verkligen inte åkt pulka på minst 4 år! Hade nästan glömt hur roligt det är och efter att man åkt ett tag, sätta sig ner i backen och dricka varm oboy. En helt perfekt dag med Julia.

Efter att vi var helt utmattade så gick vi hem till mig och tittade på - Bedtime Stories och krängde popcorn. Det var inte helt fel.

Efter Julia hade gått hem så kom Martin och Fredrik och hämtade mig och sen bar det iväg till väla. Martin skulle hämta ut sin mobiltelefon, ( som jag och Martin skulle hämtat ut dagen innan, men han glömde mobil-laddaren till lånetelefonen så han fick inte ut sin egen telefon. Lyckat!)

Sen blev det lite fika och lite shopping for the grabs och kvällen slutade för mig hos Maja.

Lördag -

Match mellan Förslöv och Västrakarup och vem var det som vann, jo Förslöv!

Lite senare på dagen så firade vi min bror och sedan bar det av till Ängelholm




... och sen drog jag?

Söndag -

Åkte på bio med min "lillasyster" Julia, efter att jag kommit hem. Vi tittade på Bolt... men jag somnade ju såklart! Lönt att betala 75 kronor för att bara sova... Annars har jag bara umgåts med min familj och nu ska jag snart sova. Skola imorgon...!!




Take me back!






-

Filippa is back in Förslöv!





-

Tisdag -
Åkte in till Ängleholm och träffade  Charlotte och Linda och sedan bar det av mot ingenstans. Kränge, gott snack och dans gjorde kvällen mycket lyckad.

Onsdag -
Fikade med Maja och Anna-Bell på Espresso House... ovanligt?
Efter det gick jag till Lincoln och fastnade där resten utav kvällen.

Torsdag -

Idag har jag vara kattvakt. Pingland har varit hos veterinären har varit helt ner drogad hela dagen.
Så idag har jag bara tittat på film och tagit det lugnt med en katt på magen. Inte helt fel faktiskt.7

Nej, nu ska jag och ping sova. Sleep tight

-

Kort sammanfattning

Fredag
-
Var jag med Maja, Anna-Bell och Josefin och tittade på film. Mycket mysigt!
Lördag -
Åkte till Anna-Bell och Josefin för att parta lite. Slutade mycket oväntat hemma hos Lincoln med Killing och Moa.
Söndag -
Helt död efter att ha kommit hem klockan 6 på morgonen. Åkte till Båstad för att åka skridskor som det inte blev så mycket av. Senare på kvällen var det lite party party hemma hos mig.
Måndag -
Vaknade hemma hos Malin och gick till sandbäck med Johanna Bjärtun och hoppade på bussen. Lönt för min del kan jag ju tycka! Senare under dagen ringde Maja och det blev en fika på Espresso House.

-

Onsdag -

Skoldagen var helt okej idag. Fast det ända negativa var att jag inte hade mjölk så att jag kunde göra min efterlängtade kaffelatten på multimedian. På multimedian skulle vi göra skivomslag, mitt blev ju såklart bäst!

Efter att jag kom hem från skolan så begav jag och idolgänget oss upp till Förslöv Högstadium som hade öppet hus idag. Träffade våra gamla lärare, satt vi vårt runda bort, snackade gamla minnen, tittade på bal-bilderna och sist men inte minst spelade vi vollyboll! Härligt!

-

Tisdag -

Första fotbollsträningen i skolan idag och det gick förvånansvärt bra. Lite förvirrad var jag i slutet när jag spelade med annars gick det toppen... om man räknar bort knät. Ska inte träna nu på två veckor, ska vila knät så att jag inte överbelastar det för mycket nu i början plus att jag fick en regäl smäll på det förra veckan. Har trots allt inte spelat fotboll på ett helt år.

Efter fotbollsträningen så åkte jag tillbaka till skolan, hade en lektion och sen begav vi oss ner till stadsteatern i Helsingborg.
Där tittade vi på - Om detta är en människa.
Den var verklighetsbaserad historia och den handlade om en kille som blev tillfånga tagen när han var 24 år och blev skickad till auswitchs. Den handlade om vad som hände där och hur människorna blev behandlade och sedan att han själv blev fri. Den här pjäsen hade bara en skådespelare., det var en man som stod och pratade i 1½ timme... visst det var väldigt intressant. Men när vi satt i det nerbelysta rummet, med bara en strålkastare på honom... det var svårt att hålla sig vaken. Så det jag hörde och såg var väldigt intressant, men det var inte mycket.

Efter jag kom hem från skolan däckade jag i soffan och vaknade inte förren nu, så nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sänger och titta på film.



Barte


-

Måndag -

Idag blev det inte så mycket fotografering för mig och Frida utan vi fick hjälpa till att göra ordning i fotostudion.
Jag fick som uppgift att hänga upp två hängare på väggen, haha! Jag har aldrig i hela mitt liv hållt i en borrmaskin men är man en naturbegåvning så är man, även fast hängarna blev lite sneda.



-

Söndag -

Riktigt seg när jag vaknade, men vem var inte de efter gårdagen? Tog mig i kragen och tog på mig lite vettiga kläder och åkte till Ängelholm med min mor och min syster Jenny. Där inhandlade jag en undervattenskamera, dock engångs.
Men det är bättre än ingenting, så den ska jag ha med till Rhodos och ta lite bilder när jag dyker.


Lördag

Lördag -

Vaknade med världens halsont och förkyld som in i, men jag fick ta mig i kragen och hoppa in i duschen.
När jag gjort iordning mig hyfsat begav jag mig till Filippa för att locka hennes hår m.m.

När vi var färdiga åkte vi till Anna Olsson som bjöd på mat för att fira hennes födelsedag, lite sådär i efterhand.
Efter att vi ätit klart begav jag mig till Ville P och Party Laudan.

Det var "avslutning" i Party Laudan, så det var packat med folk kan man påstå och ett jävligt bra tryck!

När alla drog ner till Grevie Parken gick jag och Filippa till Anna Olsson och sen lite senare begav vi oss också till Grevie Parken.

Mycket folk, bra tryck och mycket trevligt överhuvudtaget! Me Like


Fredag

Idag har min dag varit riktigt bra!

Efter mina två lektioner åkte jag och Maja till Espresso House och fikade och lite senare dök även Anna Bell och Josefine upp och var lite sociala. Mycket trevligt!

På bussen hem träffade jag Simon som har lovat att komma och fixa lite filmer och musik på min dator. Sagt och gjort, så nu har jag gott om filmer och gott om ny bra musik! Kul att träffa honom måste jag tillägga, min barndoms kompis. Har inte träffat honom på ett tag nu, roligt att snacka lite minnen som Blue och sådär! haha

När jag kom hem övervägde jag om jag skulle ta mig till Ängeholm eller om jag bara skulle stanna hemma. Det slutade med att jag åkte till Luisa, tittade på film och bara tog det lugnt.

Så imorgon ska jag sova länge, antar att de blir runt halv 4 då frukosten påbörjas!

http://www.youtube.com/watch?v=H25lz7gchaw

I matkön på skolan

Person 1 - Pratar om att hennes "ex" ska bli pappa.
Person 2 - Tänk att du har haft sex med honom och han nu ska bli pappa.
Person 1 - Ja då kanske det är jag som är mam....

Lite fel där Maja ;)

Sleeping beauty

Har verkligen bara sovit i helgen känns det som. I lördags vakande jag halv 4 på eftermiddagen, lyckat. Söndagen låg jag i min säng hela dagen och sov för det mesta. Idag när jag kom från skolan vid 4 - halv 5 somnade jag i soffan och vaknade inte förren 22,40. Känns som att jag kan sova hur mycket som helst...






Helgen

I fredags var nästan hela idolgänget hemma hos mig och vi spelade ett spel och krängde hela kvällen. Mycket lyckat!

i Lördags vad det Ekebo, något ostabil kväll om man säger så! Trillade ner för en trappa två gånger och Filippa blev fälld! haha. Annars vad det bra tryck när Sound Trip spelade, det klagar man ju inte på! Även den här kvällen slutade mycket lyckat tillsammans med oväntat besök när man kom hem.


RSS 2.0