Lika som bär?



                                           illidan?                                              julia barte?


inte riktigt min idé om man säger så... fick bara höra det ett antal gånger under den kvällen.

Hm?

Papi säger:

e ryktet sant att du har pojkvän?

- säger:

nej det är inte sant, vem har du hört de ifrån?

Papi säger:

vet inte fick bara för mig det, en så snygg tjej som du ska ju va singel, tänkte jag


uppdatering

Nu måste jag uppdatera mig känner jag.

Fredag -
- Skola.
- Äta på restaurang.
- Jobba.
- Sara kom hem till mig och våldgästa.
- Förfest hemma hos Jonathan.
- Fullpackad buss till madison.
- Ängelholmarna
- Lespisk tjej???
- Bråk
- Madison "tredje gången gillt"
- Boarp
- Kakor på bageriet
- Sova
- Upp och jobba

Orkar inte gå in på detalj eftersom det hände ganska mycket den kvällen, så illa.

Lördagen -
Var det jobb som stog högst upp på listan. Underbart att gå upp tidigt efter gårdagen som var mycket händelserik!
Efter jobbet blev det mat på Salomonkrog och sedan var jag däckad hela dagen / kvällen. Mycket illa.

Söndagen - Innebar också jobb fast den här gången själv, efter jobbet åkte jag och Jenny hem till Koola Anna designern som sålde ut lite märkeskläder + skor. Själv hittade jag ett par svarta Lacost skor! Riktigt nice.

Måndag - Idag har jag börjat min praktik för Helsingborg Kommun. Jag kan ju säga att detta är den bästa praktiken som jag någonsin haft och som många aldrig kommer att få. Jag får inte säga så mycket om det eftersom jag har skrivit på massa sekretess papper men jag kan säga att detta är riktigt stort! Om detta blir bra så kommer mina bilder sättas upp lite överallt i Helsingborg. De ni, slå det!!

Just me


This day

Tisdagen avklarad! ... och nu är det bara tre dagar tills de är fredag igen!

Lugn skoldag idag som inkluderar Skolfoto och  Filmen Troja med snyggingen Brad Pitt!


Oups

Var precis varit där nere och skulle precis gå in på mitt rum och halkar till och resulterar till att jag trillar ihop på mitt glov! Smiidigt!

Helgen +

Fredagen - Började med att jag träffade lite gamla vänner i Ängelholm som sedan resulterade med en fika med de nya kändisarna. Senare på kvällen bar det iväg till Emma som fyllde 19 och då var de Glamour Rock tema som gällde. Väntar fortfarande på att jag ska orka ta mig till grevie och hämta min kamera och då kommer bliderna upp.
Kvällen slutade lyckligt i Ängelholm och sedan bar det iväg på "efterfest" i grevie.

Lördag - Vaknade trött och sliten och svartmålad i hela ansiktet, något illa. Vid tolv tiden ringer Filippa och undrar vart jag håller hus och säger att Förslöv A-lags match börjar om 50 minuter. Fick skjuts hem och sen var det direkt in i duschen och sedan iväg till fotbollsplanen.

Senare på kvällen åkte jag och Filippa till Mackan och tittade på Rögle, gött med vinst eller!?
Lite senare kommer Johanna Nilsson och kränger Mc-mat och efter det blev alla ganska sugna på mat. De resulterades i att alla gick ner där nere och Mackan fick laga pasta med köttbullar. Sen försvann de flesta iväg och de var jag, mackan, jeppe och filippa kvar och jag och filippa hade kört in oss på att vi skulle hem. Men så blev det inte riktigt, istället blev det att vi spontant åkte in till stan och drack vin på torstens och sen gick vi vidare till nicks.

Söndag -
Vaknade något sliten och när jag kom hem gick jag och la mig i soffa och tittade på Idol. Vid tolv tiden ringer Jenny, min syster, och frågar om jag kan hjälpa henne att dekorera / mublera om på Claerence House så jag tog mig iväg till Boarp och jobbade lite.

Efter vi stängt butiken så chillade jag lite med Jenny och Larry och sen åkte jag hem. Lite senare på kvällen ringde Larry och sa att han och jag skulle åka till pizzerian och kränga pizza. Så jag bara jaha? Så som sagt så kom Larry ett tag senare och hämtade mig så vi åkte iväg, haha. Han är så störd.

Idag var det en ganska soft skoldag, ganska lik alla andra skoldagar. Nästa vecka går vi ut praktik. Jag ska då fotografera för Helsingborgs Kommun. Ta bilder till olika broschyrer etc. Så ska ut på olika uppdrag och fotografera... de kan nog bli ganska roligt!

Har jag någonting mer roligt att berätta...

Jag ska till Cypern med lilla mamma och steka i en vecka. Ska bli så himla skönt att komma hemifrån och bort från Sverige ett tag.




Här är vårt hotell, vadå nice med takterass med pool och bar. Jag klagar ju inte!

IDOL

Seriöst alltså, jag har missat vart enda Idol progam och jag som hade bestämt att jag skulle se vart enda!
Så sitter min mamma framför tv och tittar på Idol men säger ingenting, så nu sitter jag med pringland i knät och tittar på idol.
www.tv4.se/1.283438?videoId=1.602173

Här är iallafall min favorit!

Spa

Har precis kommit hem ifrån Helsingborg och nu ska jag bege mig till badkaret och göra en lite spa-behandling. Känner att jag är värd det! Så nu ska jag springa ner där nere och hämta lite gurkskivor, ljus och musik.
Sen imorgon så väntar min massage utav Larry, underbart!


Tema - Glamour Rock

Fredag - Detta är bara förnamnet!



:pp:PPpPP:pPPp:Ppp


Baby



Min söta vän Alexandra Baranowska <3



Är just nu hemma hos Alexandra, börjar inte nästa lektion förrens 13.35, drygt eller vad!? Tur att man har alexandra.

Längtar

Nu sitter jag här åter igen och funderar på vad jag ska skriva. De slutar alltid med att jag skriver någon mening och sen stänger ner hela skiten. Men jag känner att jag måste uppdatera mig lite iallafall.

Onsdag - Den här dagen är väll som alla andra skoldagar, förutom att jag glömde min kamera hemma plus att Alexandra Baranowska inte är i skolan! Så nu sitter jag är på min fotolektion och klockan är 10 och jag slutar 12,20. Ska snart bege mig till Alexandra och se hur hon mår och kanske kränga kanelbullar om hon har kvar några! haha

Torsdag - Egentligen är de klassföreståndarens dag men eftersom de är så många som pendlar, som tex JAG så tyckte hon de var okej att vi stannade hemma om vi inte sa någonting till någon. Men för min del blir det ändå Helsingborg, ska till sjukgymnasten och sedan ska jag och Jenny, min syster, gå på stan lite och fika. Senare på kvällen är de insparksfest för skolan på sundspärlan och då blir de livat!

Fredag - Längtar hur mycket som helst till på fredag och då jäävlar är de party party för då fyller Emma 19år!!!
Under dagen så ska jag och Filippa troligtvis till Ängelholm och senare ska vi fixa till oss till tema-festen.

Temat är Glamour Rock och vi ska "tänka" Joey Tempes. Galet tema men om alla verkligen går in för det till 100% kommer de blir så jäkla roligt! Senare på kvällen blir det Ängelholm och hur många blickar kommer vi inte få på oss om alla är utklädda till Glamour rockare, haha?

 

Brandlarm brandlarm, var vänlig utrym lokalerna

Idag blev det inte så mycket skola för min del.

Under dagens gång gick inbrottslarmet igång hur många gånger som helst,
"Inbrottslarmet är aktiverat" och sedan ett ljud som är så sjukt starkt och bara skär i öronen.

Vi satt på matte lektionen och larmet gick igång igen, men den här gången var det inte inbrottslarmet utan brandlarmet.
"Brandlarm brandlarm, var vänlig utrym lokalerna" och så de jäkla ljudet.
Så alla fick utrymma lokalerna och vi fick stanna där ute ett bra tag. Vi fick sedan reda på att vi kunde få återgå till våra lektioner och de berättade att någon hade tänt eld inne på två toaletter inne på skolan.
Sedan när vi väl fick gå in slutade vår lektion och efter ett tag skulle vi bege oss till nästa.

Vi satt inne på vår engelska lektion och kanske haft lektion i 10 minuter, då går brandlarmet igång igen och vi får ännu en gång utrymma lokalerna. Samma som innan fick vi sitta där ute ett bra tag innan vi fick klartecken för att få gå in igen.


Så när vi väl fick gå in slutade vår lektion och ett tag senare satt vi på vår engelska lektion.

Vi hade kanske haft lektion i 15 minuter och då går brandlarmet igång igen och vi får ännu en gång utrymma lokalerna och gå ut där ute. Samma där fick vi vänta ett bra tag tills vi fick gå in igen. När vi har kommit igång med lektionen igen sedan förra avbrottet, började lukta rök och brandlarmet gick igen. Vi kom ut i korridoren och de var helt disigt i korridoren och de bara stank rök, dåå började alla springa. Riktigt obehagligt kan man ju påstå!

Efter att vi stått där ute och väntat igen ropade de upp i högtalarna att vi fick gå hem p.g.a. de inte var bra att vi skulle andas in röken som var på skolan.

Nu väntar polisutredning till den som har gjort det... moget, verkligen!

-

Varför blir det aldrig som jag vill det!?

RSS 2.0