Goodnight!

Snabb uppdatering.

Jaha, nu sitter man här och klockan är ungefär kvart över 1. Dålig vana om man säger så! Idag har jag haft engelska nationella och matteprov! Fy fan säger jag bara, men de gick hyfsat bra ändå. Men att ha båda på samma dag, de tar hårt! Efter skolan träffade jag Luisa i Ängelholm. Vi drog hem till mig ett litet tag och vid 7 tiden åkte jag upp till Elin Petrisson och där befann sig Filippa, Olle, Malin, Bjäran, Nico och Elin. Anna kom senare, henne tvingade vi mer eller midre dit och Emilia dök upp efter fotbollsträningen, som jag egentligen skulle varit på! haha
Vi grillade lite och myste, riktigt trevligt! Och nu har vi äntligen bestämt vad vi ska göra imorgon. De blir som en helt partydag, fast med några få förändringar... några ytterst få förändringar! Skriver mer imorgon, måste sova nu!

Allt och lite till...

Okej, Midsommar bestämt! De blir hos mig, exakt som förra året men nu fortsätter festen för dom som vill! haha
Blev ganska lyckad midsommar förra året men nu måste den bli dubbelt så bättre, bland annat fixa en bättre midsommarstång! haha Förra året använde vi nämligen ett solur som står på min bakgård.
Pratade med mamma på väg hem ifrån Emilia om midsommar så nu är det bara att festa loss! haha

Jo, jag var hos Emilia idag. Jätte mysigt! De var jag, Filippa Heberlein, Elin Petrisson, Anna Olsson, Anna Svensson, Johanna Bjärtun och så självklart Emilia Gustafsson! De var riktigt trevligt att åka dit ikväll!
Blev även lite snack om valborg, men inget blev bestämt om vad vi ska göra! Så... Vad händer på valborg egentligen!? Jag vill ju helst inte till B-hof eller Madison. För då springer man bara runt och dansar! Jag vill verkligen till en hemma fest där man sitter och snackar, lyssnar på musik och dricker! Dubbelt så roligt, får se om vi kanske kan vara hos mig, men hur roligt är det när mina föräldrar kommer hem vid 11-12 tiden...men men, vi får väll se vad som händer. Än så länge har jag ju lite förslag men inget sådär jätte lockande!
Nu ska jag spela lite dataspel och möjligtvis titta på en film... det är ju trots allt bara söndag imorgon!

Eller bara en tanke som slog mig, hädanefter kommer jag helst bara vilja festa på fredagar!
För att om man festar på lördagen så är det söndag, sådär rolig dag och sen är det måndag. Känns som helgen bara springer iväg. Men som den här helgen, festa på fredagen.. då man har plötsligt en dag som blir segedagen, alltså lördagen och sen har man en helt fri dag och man är inte så sliten om man nu skulle festat dagen innan, alltså söndagen. Men det blir ju oftast att man festar på lördagen, vet inte riktigt varför men det bara är så! Och jag och filippa festade igår och jag känner verkligen att det är söndag idag och att det är skola imorgon. Men det kommer vara så himla positivt när jag vaknar imorgon - Ingen skola idag inte! Det är ju bara söndag... 

Och den här veckan kommer ju inte bli så jobbig för min del ändå... eller måndagen tynger såklart ner eftersom jag är hemma halv 7. Tisdag, är det prov på matten, efter skolan!! Eftersom jag var sjuk förra veckan får jag göra det då och sedan på onsdag börjar man halv 10 och slutar 12. De dryga med den dagen är att man pendlar mer än vad man går i skolan! Och sen torsdag-fredag är man ju ledig. När jag väl tänker efter var det ändå en ganska jobbig vecka fast ändå inte, halv 7 och matteprov... det tynger!

Haha, kom på en annan sak idag när vi satt och snackade hos Emilia. Alltså mina föräldrar brukar oftast skjutsa mig upp till bussen, det kanske är max 5 gånger jag har tagit cykeln eller gått upp till bussen! Och ni som vet var jag bor och vart busshållsplatsen är, det är inte långt kan jag ju säga! Men, jag ska ju inte klaga... jag gillar det!! Fast det är ju faktiskt lite synd att väcka dem för att de ska skjutsa mig till bussen...

Nej för fan, nästa helg måste jag göra någonting utav mitt hår! Måste fixa lite produkter innan jag börjar processen blondie!

Godnatt

Lördaag.

Ursäkta för gårdagens / nattens inlägg. Hade inte så mycket att göra efter att jag kommit hem ifrån Ängelholm, haha.
Just nu sitter jag framför datan med en snarkande katt i knät. Började med att hon satt och skrek på mig - Uppmärksamhet ja tack! haha. Men det är ändå ganska mysigt med katt...

Igår började kvällen med att jag och Filippa åkte till grevie för att titta på Bjärelaget. Efter det gick vi hem till Emma och fick lite mat i oss. Vi väntade på bussen som skulle ta oss till förslöv och de andra till ängelholm. När vi satt på bussen kände vi att vi nog ville åka till Ängelholm och festa lite. Vi hoppade av i förslöv, bytade om och gjorde iordning oss och fick skjuts in till stan. Mycket trevligt, men det var lite dåligt med folk kan jag ju tycka. Lite sent påtänkt att vi skulle åka in till ängelholm, tror vi var i ängelholm vid 11 och sen åka hem igen vid 1. Två timmar party, fast en mycket lyckad kväll iallafall faktiskt! Träffade många trevliga människor! Så ikväll blir det nog inte så mycket party, ska hem till Emilia tror jag. Om det inte blir Emilia så blir det poolparty hemma hos Albin, men tror det blir emilia trotsallt!

Bye bye

Jag har aldrig sett Robin Jungle nykter...

Överskriften säger allt, haha eller inte så mycket faktiskt! Idaag blev det party... jag är inte förvånad! Tyvärr! Idag så åkte jag och Filippa till äckliga Grevie för att titta på Bjärelaget, för fan de förlorade med 5 - 1. De är för dåligt, jag måste komma tillbaka nu! Chrisfoffer, du måste se mig spela fotboll, bara sådär inom parantes, right! Ilallafall jag måste spela nu! Iallafall efter matchen gick vi hem till Emma Petson och åt grillat, niiice, hehe. Mycket trevligt! Tittade även på emmas student saker, så jäkla fina klänningar som hon har fixat! Jag vill också ta studenten NU, inte om två år! Efter att vi har ätit tar vi bussen på väg mot ängelholm... jag och filippa hoppar av i Förslöv. Vi var väll inte så påde om man säger så, ingen lemonsoda, ingen make, inga partykläder. Så vi gick hem till Filippa, gjorde i ordning oss och iväg till Ängelholm för att feesta. Det som var kvar utav kvällen tillbringade vi på Saloon, saknade dig Chrille! Så ja, så just nu skulle jag och filippas suttit på saloon och väntat och sen började det roliga. De riktiga partyt för fan om det nu skulle varit för någon månad sedan,. Men idag så tog vi bussen hem och jag fick gåå hem mitt i natten, själv! Lite läskigt, men jag hade jason mraz i handen så det var inte så farligt! Seriöst alltså, varför svarar ingen på sin jävla telefon? Nu ska jag titta på film, Numer 23 med Jim Carreyyyy, love hiim. Saknar dig jätte mycket Christoffer, känn dig saaknad!

...day

Just nu sitter jag här i mina mjukisbyxor och mjukiströja, uppsatt hår och mina inte för fina glasögon. Men jag får väll ta min klasskompis påstående -"Hallå, de är Replay glasögon" Hon är inte så insatt i glasögon världen, eftersom ungefär alla glasögonbågar är märkesbågar, men iallafall. Haha Fick även en kaffe latte utav min kära broder, mycket snällt utav honom!


Alltså veckorna går så jäkla fort nu, nu är det inte mycket kvar till vi slutar och går på sommarlov! Det ska bli gaanska härligt. Gilla, festa, bada, sola... kan nästan räka upp hur mycket som helst om vad som händer i sommar. Jag kan själv inte fatta att det är tosdag idag och imorgon är det fredag. Vad har den här veckan tagit vägen då?

Men som min mamma sa till mig en gång, man ska inte längta till någonting för då missar man allting som händer imellan. Utan att man ska ta en dag i taget och inte stressa framåt. Som ex, nu har många siktet inställt på sommarlov, alla vill verkligen ha sommarlov nu. Men varför inte bara glömma sommarlovet och som sagt, ta en dag i taget. För sommarlovet kommer faktiskt förr eller senare. Man hinner njuta av livet dubbelt så mycket om man inte bara längtar bort sitt liv. Så är det och kommer alltid att vara. Så längta inte för mycket nu pals! ... Men det är ju ganska svårt att låta bli. Ligga och steka på playan, festa och grilla, sola och bada, sound trip, kan man låta bli att inte längta.. men det är ju inte bra att längta för mycket!


Jo, satt och konstaterade för mig själv att det har blivit ganska mycket festade för min del de senaste helgerna, och kommer förmodligen bli det helgerna framöver också.

Jag har festat nästan varje helg och det är ganska illa. Idag satt jag och fika tillsammans med min mamma så sa jag - " Alltså jag ska nog bara vara hemma på lördag och bara ta det lugnt och titta på tv." och då brast min mamma ut i skratt och svarade -" Haha, och det vill du att jag ska tro på!? " Ofta min mamma säger så. Men iallafall, om jag ska vara ärlig. Kan jag ju inte riktigt påstå att hon ska tro på mig heller, för jag slår vad om att när jag ligger i min soffa, nerbäddad med en cola light bredvid mig så kommer någon ringa och fråga om vi ska hitta på någonting och då inser jag - Shit, jag är hemma en lördagkväll, sitter och tittar på " På spåret" med mina föräldrar, detta är illa och måste verkligen hemifrån! Men jag är ganska inställd på att vara hemma nu på lördag och bara göra ingenting, verkligen sova ut för det behöver jag. Borde egentligen plugga matte men vad gör man inte när man har en regel som säger Ej studera på helgen. Tyvärr så måste man ju följa den, annars kan man ju råka riktigt illa ut, eller hur Robin? Haha


Vad har lilla jag gjort idag då? Skolan som vanligt... Har sått i ett mörkrum hela dagen och framkallat bilder inne i ett rum med ingen ventilation. Förstår ni hur lite syre det bli i det rummet när man står 10+ personer där inne. Mörk och inget syre, ingen bra kombination! Men det är sjukt roligt med foto, håller just nu på att framkalla våra bilder som vi har tagit med en analog systemkamera. Alltså ingen digital systemkamera som man kan ta tusen bilder med, utan en kamera där du har en chans på dig att bilden ska bli bra. Jag hoppas, hoppas verkligen att jag kommer in på foto i tvåan, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Då känns det nästan bara som att ett år bortkastat på en skola där jag inte kommer in på den inriktningen jag vill. Jag går ju media men jag vill ha inrikting foto och om jag inte får det så vet jag inte vad jag gör. Kanske bytar skola, till någon i ängelholm kanske. Vi får se.


Efter att jag kom hem från skolan så var jag tvungen att mata min tjockiskatt Pingland med lite äcklig kattmat. Eou, den lukar verkligen förjävligt! Kunde verkligen inte undvika att mata henne eftersom hon satt som ett plåster på mig och mjaua och... som ett plåster var det ja. Efter många tjat om att jag ska mata henne fastnar hon i min strumpa med ena klon. Jag och hon sitter fast i några minuter för att föröka få loss henne från mig. Efter det så fick det vara nog, jag hämtade kattmaten la upp kattmaten i hennes skål och vad gör Pingland då? Nej, just det. Det var fel kattmat, hon kan ju såklart inte äta den maten för hon ville ha någonting annat! Den bortskämda katten alltså, jag får verkligen sinne på henne ibland. Men ibland kan hon vara världens gulligaste katt, speciellt när man är ledsen för då kommer hon alltid för att trösta en!  Lite blandade känslor där, jag kan ju säga att jag älskar min katt fast det inte låter som det!


Idag har jag även varit i Halmstad och tittat på när min brors flickvän, Ida, spelade i fiol i en stråkorkester. Mycket trevligt var det, tycker det är så härligt när någon spelar fiol eller liknande! Det tilltalar mig verkligen! Efter konserten drog vi hem till en av Idas kompisar och stannade där ett tag till vi var tvunga att köra hem mot skåne!


Ja, det är allt och lite till om vad som har hänt idag. Nu är jag ganska trött om man säger så, klockan är kvart över tolv och jag ska upp om fyra timmar! Så det är nog på tiden att jag går och lägger mig nu.


Sleep tight mine pals!

image69

-


Fotboll

Nu vill jag bara spela fotboll eller vad!? Nu ska jag träna på torsdag, det har jag bestämt nu. Orkar inte vänta nu i tre veckor till!! Så back on track again! Var ju som sagt och tittade på foboll igår, ganska drygt att tänka fan alltså jag kommer inte kunna spela nu på några veckor till och dels att min pappa berättade idag. Han träffade en kollega på golfklubben så berättade han att han var medlem på HD-coachen För er som inte vet vad det är att man ska ta dom bästa spelarna i Nord Västra Skåne, som man tror kommer göra flest mål under sesongen. Då hade han som pappa pratat med valt mig. så jäkla roligt eller. Så nu är väntar spänningen och se hur många som har valt mig under den här sesongen. Tur att någon iallafall har hopp om mig, haha! Älska fotboll!

Blöö

Idag har jag verkligen haft en dag som enbart har varit att hata mig själv dag. Har inte kunnat tittat mig i speglen utan att knappt bryta ihop. Ser så jäkla förjävlig ut. Jätte sliten, otränad, mitt hår är jätte fult och jag har ingen aning om vad jag ska göra med det. Jag har inte kläder som passar, jag har inga kläder överhuvudtaget, känns som att jag springer runt i samma kläder hela tiden. Mitt självförtroende börjar svika mig och då är det illa! Usch usch usch, skolan imorgon och jag ser inte alls fram emot det. Det kommer bli att jag får tvinga mig själv till skolan fast jag känner mig heelt förjävlig. Hatar sådana här dagar! Just nu känns allting så jäkla nere, fotbollen åt helvete, mina lungor åt helvete, skolan åt helvete. Känner bara att jag skulle vilja ha någon som bestämde över hela mitt liv så jag slapp och tänka på någonting. Att någon verkligen tog tag i mitt liv och gjorde någonting med det.
Ingen rolig dag för Julia Barte idag inte, nu har jag iallfall skrivit av mig lite av mina känslor. Inte ofta jag pratar om det, brukar vilja hålla det inom mig... men kände att jag behövde få det sagt i min lilla blogg.

image67

Vad har jag gjort annars idag... tittat på film. Orkade verkligen inte gå till skolan imorse! Spelat gitarr som inte gick vidare bra. Har verkligen inget tålamod idag. Som sagt skitdag idag! Nej nu ringde Luisa, hoppas hon kan pigga upp mig lite. Saknar dig min Christoffer. Skulle verkligen vilja ha dig hos mig nu!

image66



Studiedag.

Idag har man varit ledig från skolan, riktigt skönt vill jag ju påstå! Har varit ute i solen heela dagen. Borde egentligen plugga eftersom jag har matteprov imorgon. Det kommer gå mindre bra om man säger så.
Ikväll var jag och Filippa och tittade på Förslöv mot Västra Karup. B-lagen båda två. Matchen resulterade i 2 - 1 till vk. Vadå blir man sugen på att spela fotboll nu? Funderar på att börja träna lite smått nu imorgon eller på torsdag! Kan inte hålla min ifrån fotbollen längre, hoppas bara man tar en plats i A-laget när man kommer tillbaka. Om jag inte gör det så tänker jag inte lägga ner någon mer tid på fotbollen så då är det bara bye bye. Då kommer jag verkligen känna att jag inte har någonting att ge någonting för fotbollen längre. Då blir de förmodligen tennis som jag kommer inrikta mig på. Nej om man ska försöka plugga lite matte, känner verkligen att det här provet kommer gå åt helvete, illa! Bye bye

image65

Du betyder väldigt mycket för mig!


Uppdatering.

Uppdateringen har varit ganska dålig den senaste tiden, men nu ska jag försöka skärpa mig!
Vad har hänt i veckan då? Min syster kom hem i Onsdags men åker tillbaka till Sälen på tisdag, tråkigt nog.
Vi har besökt väla och shoppat lite, funderar på att åka dit imorgon igen eller får det bli någon gång i nästa vecka.

I lördags var "Idolgänget" och tittade på Sound Trip på ekebo... Ekebo, jag vet.. illa om man säger så. Men vad gör man inte när Sound Trip ska spela? Första spelningen klar, nu ska vi bara se var dom spelar härnäst och då bär det iväg dit! Vi får verkligen inte missa en enda spelning det här året!

image59



Snyggingen i Sound Trip, kan ju bara säga att han är absolut bara min i sommar! haha


Onsdag.

Igårkväll kom min storasyster Jenny hem ifrån Sälen. Hon stannar nog till någongång i nästa vecka för att sedan åka tillbaka upp till Larry. Vi åkte in till ängelholm och gick och tittade lite i några affärer och sedan tog vi en fika på Espresso House. Sedan åkte vi vidare till Södra Utmarken för att titta på Majas mammas Vernissage. Mycket trevligt, blir faktiskt också lite sugen på att göra min egen utställning som jag egentligen skulle ha haft för hundra år sedan. Men jag är ganska kritisk mot mig själv och tycker inte jag tar så speciella bilder, just därför vågar jag inte riktigt ställa ut, för tänk så tycker folk inte om mina bilder? Måste bättra mitt självförtroende lite och ta ganska många bilder till för att ha i min portfolie och sedan då kanske jag kan fixa en utställning om de nu tycker om mig.

image58



Imorgon.

Engelska Nationella imorgon
Saker jag inte har gjort, som ska göras.
Engelskaprov
Samhällsprov i politik
Uppgifter som ska in så fort som möjligt.
Utvärdering ifrån föreläsning från Helsingborgsdagblad
Skriva ett film manus.
Uppgift om Tidningen genom tiderna
Tv uppgifter
Affisch om juciepaket
Prov så småningom.
Matte Nationella
Matteprov
Samhällsprov
Prov i mediakunskap

Känner inte alls för skolan just nu och vi som inte hade mycket plugg kommer säkert någon kommentera. Grejen är att vi har inte mycket plugg, de är bara jag som skjuter upp det så att jag får göra allting senare. Det är verkligen den sämsta egenskapen med mig, att lägga de bakom sig men det går verkligen inte i det här situationen. Då har du en lärare efter dig konstant som går och tjatar på att man måste lämna in eller att man måste göra provet annars får man ig. Just nu känner jag min så jävla rädd att bli underkänd i nationella, tänk så blir jag det? Vad händer då, kommer jag få gå om ettan då? Det vill jag verkligen inte göra och om jag får göra det så kommer hela mitt liv bli helt fuckat. Jag tänker inte gå om ett helt jävla år till, men nu ska jag inte ta ut någonting i förskott...
Sov Gott, lycka till på provet imorgon alla som går i ettan på gymnasiet!



Måndag.

Igår var det skola igen, ganska sliten efter lite sömn i helgen. Var med Christoffer igår och tittade på film och sedan idag var jag på väla och åt lunch tillsammans med honom. Ganska tråkigt att han har åkt till Aiya Napa nu... men men. Det är väll bara att gå vidare så fort som möjligt och sen se hur det utvecklar sig när han kommer hem om bara sådär 6 månader...
image21 Bye bye, I will miss you!


Bolmsö

Sådär ja, hemma från Bolms ö. Helgen blev mycket bättre än vad jag förväntade mig. Så tack Matilda för en sjukt bra helg tillsammans med dig... och småungarna! Så om ni pallar läsa, så är det här vad vi har gjort i helgen!


Here is the gang =)

image47

FREDAG.

Matilda och henns pappa kom och hämtade mig vid 6 tiden i fredags och då drog vi iväg mot Bomlsö. 1½ h bilresa dit och konstant snack ifrån min sida... som det nog har varit under hela helgen också! Haha illa. Berättade iallfall om min tripp till Klippan.

När jag skulle hem från skolan kunde jag antingen ta 506, 12 eller tåget och alla anlände till Ängelholm kl 12. Jag sätter mig på 506 och när jag har 10 minuter kvar av bussresan tittar jag ut och tänker, vart fan är jag!? Jag tittar framåt i bussen och ser skylten, "Mot Klippan". Bra att jag har suttit på den bussen i kanske 50 minuter innan jag kommer på att jag sitter på fel buss. Jag kunde hamnat vart som helst, bra jobbat Julia. Iallafall fick jag vänta ett litet tag i klippan på en buss som skulle ta mig mot Ängelholm. En jäätte rolig extra resa på 1½ h....


Det som var mest roligt med klippantrippen var att jag åkte med mamma till ängelholm på morgonen och då kom vi in på samtalsämnet "Klippan". Att klippan är inte bra och att jag skulle akta mig för klippan och absolut inte festa i klippan. För min mammas vänninna, hennes son hade festat i klippan och hon fick hämta honom på akuten senare under kvällen. Så slutades konversationen med att "Försök att undvika klippan så mycket som möjligt".  Vad är oddsen, att jag hamnar i klippan under just den dagen vi snackat om just klippan!?


Iallafall, så långt om länge kom vi fram till Bolms ö, till det stället som vi skulle tillbringa helgen på. Vi tar vår packning och går in i huset till vårt rum. Vi ska då sova tillsammans med Annie och Johanna, Matildas lillasyster och Filippas lillasyster. Såklart så har dom tagit sängarna överst så jag och matilda får sova därnere, skitungar. Men vi gjorde iordning och satte ihop sängarna så jag och Matilda fick ett mysigt krypin när vi skulle sova i rummet och snart var maten serverad och till maten fick jag julmust. Det är ju så jäkla gott eller? Sedan hände det inget sådär jätte speciellt, vi spelade lite spel och hade jätte mysigt.



LÖRDAG.

Vaknade vid ungefär vid 10 tiden och det snöar! Det var tänkt att vi skulle ut och paddla men det fick vi skjuta upp till lite senare på dagen. Gick upp och åt frukost. Åt coco pops och det har jag verkligen inte ätit på läänge. Haha, sjukt gott! Blev väll lite spel innan vi klädde på oss för att gå ut och paddla lite. Jag och Matilda tog en kanot och Annie och Johanna tog en och sen bar det iväg ut på vattnet. Det var riktigt mysigt! Inte alls som när vi var på hjörnered, eller hur det stavas. Då var det verkligen att paddla som fan för att komma fram till ett ställe, fika lite och sen paddla som fan för att komma tillbaka. Nu kunde man bara ligga och glassa, ta upp kameran och fota lite, paddla lite då och då. Hur mysigt som helst. Vi satte upp ett mål och började paddla, var mycket längre än vad det såg ut som.
 
När vi väl kom fram dit blev vi nästan "attackerad" av en fågel, så vi tänkte att det var bäst att vi inte gick i land där.

Vi paddlade vidare till en annan ö som också den låg en bra jäkla bit bort. Där hoppade vi av kanoterna och utforskade ön. Inte så mycket att utforska men iallafall. Vi tog massa flumbilder och hade allmänt roligt.



Vi bestämde oss för att åka tillbaka för att sedan få i oss lite mat. Korv med bröd väntade på oss när vi kom tillbaka och hur gott är det, så det fick bli en macka för min del, mums. Haha jo men ofta.

Vad hände sen, ja det blev massa twister. Vadå, är man bäst i twister eller är man. Förlorade inte en ända match, så om det är någon som vill fösöka vinna över mig så bara säg till. Ni kommer ju inte lyckas om man säger så!


För att fördriva tiden så gick alla "barn" ut och spelade wollyboll och sedan blev det en liten pause för fika och sen blev det fotboll med killarna mot tjejerna. Det gick väll sådär bra, haha. Tror att alla trillade iallafall minst en gång på den jätte bra planen! Efter det blev det lite mer paddling innan Matilda fick den sjuka idéen att vi skulle bada i sjön. Det var så svinigt kallt eller vadå!? När jag kommit ut en bit så att vattnet är uppe till knäna, ska jag dra mig innåt land igen för jag kände inte alls för att doppa mig överhuvudtaget, jag halkar och trillar i vattnet iallafall. Hur illa är inte det?


 Här är en bild på när jag trillar i det iskalla vattnet.. tänk bara att det snöade på morgonen...


Efter det springer vi direkt in för att ta en vaarm dusch! Efter att vi gjort i ordning oss gick vi ut i den stora salen för att få lite mat. Sjukt roligt snack, känns som att jag bara har skrattat och pratar konstant hela helgen. Det var inte ofta jag var tyst, haha. Efter maten blev det åter spel igen, twister.... jag vann igen!



 Med andra ord och veckans värsta blev spelade vi också och då på veckans värsta och kom frågan. "Vilket vill du helst... ha sex med din mamma eller pappa? De blev ganska mycket snack om den frågan om vilket man skulle välja, haha. Efter ett bra tag försvann Annie som hade tänkt sig att hon skulle "vila sig ett litet tag" för att sedan komma tillbaka och spela mer efter att hon vaknat. Haha lyckat, efter det så såg vi inte Annie mer efter den kvällen. Då var det Jag, Matilda, Ludivg, Fredrik och Johanna som fortfarande var vakna. Vi satt först och spelade spel i ett av rummen sen så drog vi in i köket och satte oss där, av alla ställen, varför satt vi i köket? Vi hade ganska många olika konversationer som exempel. Hur säger ni Neskaffe. Utalar ni det som det står eller utalar ni det som "Näskaffe". Den diskussionen blev ganska långvarig och något högljudd. Efter ett bra tag försvann Johanna också in på rummet och tillslut var det bara jag, Matilda, Ludvig och Fredrik som var vakna. Vi satt och spelade veckans värsta, satt och snackade om allt möjligt och drog massa dryga skämt. Vi spelade även ett annat spel där man ska ha ett band runt huvudet och sedan fästa två kort i bandet. På de två olika korten står där en person och en plats och sen är det bara att försöka komma på vad som står på kortet. Sjukt roligt spel, men man såg jävligt dum ut med bandet runt huvudet! Usch ja, har nog alldrig varit så uppstissad som jag var då. Jag vet inte vad det var med mig igårkväll alltså, skyller på att jag var jävligt trött. Inte så konstigt kanske eftersom klockan var runt 4.


- Här har vi uppesittargänget.



Fredrik satt och läste massa skämt och jag förstod verkligen inget av skämten! Antingen skrattade jag innan han hade börjat läsa, precis när han börjat läsa, eller när man inte fattade att skämtet var slut. Det resulterade att Fredrik sa "Slut" efter varje gång han läste ett skämt för att jag skulle förstå. Men vissa av skämten var verkligen såhär, Per gick ut och tog hammaren... och alla satt tysta och väntade på att själva skämtet skulle komma, tills vi förstod att de var det som var skämtet. Som ex. Per gick ut och hämtade hammaren... Tror man inte att det kommer en fortsättning där om vad som kommer hända? Kan ju säga att det var inte många gånger jag skrattade efter att skämtet var slut... illa!


Iallfall så på ett av korten som Fredrik satt och läste på med roliga historier fanns det nerskrivet ett telefonnummer och ett hjärta efteråt. Fredrik fick idéen och tog min telefon för att sedan ringa upp det där nummret. Han slår in nummret och vad är oddsen att jag har de telefonnummret inlaggt på min mobil!? Jo det här var då Josefin Ohlsons mobiltelefonummer. Så senare under dagen pratade jag med henne på msn och hon berättade att hon hade varit på Bolmsö för ungefär exakt ett år sedan. Vad är oddsen!?

  

Vi fortsatte att läsa dom otroligt dryga skämten som blev dubbelt så roliga när vi var så sjukt trötta. Efter ett tag gick vi och hämtade is i frysen för att sedan lägga dom på Ludvig som hade somnat i soffan. Det blev så sjukt mycket tjafts om den isbiten, det resulterades i att jag och Fredrik välte en soffa och låg nere på golvet och asgarvade p.g.a. den jäkla isbiten! haha


Vid ungefär halv 7 så tyckte vi att det nog var på tiden att vi skulle gå och lägga oss. Jag la mig i sängen och somnade på mindre än en minut. Lite synd om Matilda för hon var tyungen att smyga iväg till toaletten för att ta ut sina linser.


Söndag.

Klockan 10 gick vi upp idag, så det blev inte så mycket sömn för min och Matildas del inatt. Men det är väll bara en sak man får räkna med när man är borta över en helg för att umgås och ha trevligt. Iallfall så gick vi upp och gjorde iordning oss, halvt döda. Käkade flingor och oboy, så jäkla gott. Sedan blev det lite twister igen mot småungarna, dom hade ingen chans mot mästaren! Sedan tyckte vi det var lite tråkigt att Ludvig och Fredrik inte hade gått upp så jag sa till kidzen att springa och hoppa på dom så att dom skulle vakna. Det blev inte så glada miner där inte haha.


Sedan var det städdags och hade jag spridit ut mina grejer överallt... ja!

När vi var klara med det gick vi ut där ute och det var så sjukt fint väder. Skulle nästan stannat där en dag till, kändes lite lite med fredagkväll, lördag och söndagförmiddag. Men jag ska inte klaga, jag har haft sjukt roligt!


Förlåt om jag har varit helt cp i helgen, men det är ganska skönt att bara släppa loss ibland och bara bli några år mindre! Hoppas du tycker om mig iallafall Matilda, för jag tycker iallafall jätter mycket om dig! Tack älskling för en sjukt rolig helg! Vi måste ses i veckan och vi måste verkligen ses mer än vad vi gör nu!!




På vägen hem så körde vi igenom Mc donalds och krängde, fy fan vilken krängehelg! I bilen satt jag och krängde upp allt mitt godis plus att det blev ganska många bilder under bilresan på mig och matilda som ni ser <3

Såhär har min helg varit, det har hänt mycket mer men orkar inte skriva nu. Ni kanske inte tycker det är så roligt att läsa vad vi har gjort men jag tycker iallafall det är roligt för att sedan gå tillbaka och se vad vi gjorde. Så sitter man och läser igenom det om något år eller så och säger  "Ah just det, haha, det hade jag glömt".

Tack åter igen Matilda för en super helg! Hoppas du är ledig i veckan eller i helgen!


Fredag.

Nu är jag nästan färdig packad och vid 6 tiden kommer Matilda och hennes pappa och hämtar upp mig för att sedan åka iväg mot placet där vi ska vara under helgen. Ska bli riktigt roligt tycker jag! Så om 45 minuter bär det iväg. Så ha en trevlig helg allihopa. Ta det lugnt med spriten, för jag vet att Rögle vann igår och då är det ganska lätt att de blir för mycket. Jag skulle gärna vilja vara hemma och festa men nu har jag annat roligt för mig!

Byee


Torsdag.

Klockan 05,15 ringer min klocka. Motiverat att gå opp och åka till skolan tror ni? Nej, verkligen inte. Ligger och drar mig 10 minuter innan jag verkligen måste gå upp. Går in i duschen och klart som fan är vattnet iskallt när man stätter igång den! Fönar håret, plattar håret, sminkar mig och klär på mig. Samlar ihop grejerna jag ska ha med till skolan och sen bär det iväg till Helsingborg. Första lektionen, medieproduktion - foto. Fick som tur var en extra lektion att fotografera klart våra bilder. Jag och Alexandra åker ner mot stan med kameran i högsta hugg. Jaha, vad ska man nu fota? Vi hade bara sådär mer än 24 bilder att fotografera. Alexandra fick en idée och vi började gå mot kärnan för att sedan gå längst upp i tornet. Paniken tog oss när vi var i trappan. Det kändes riktigt obehagligt men vi klarade oss hela vägen upp. När vi väl lugnat ner oss kunde vi verkligen njuta av utsikten från den jäkligt höga byggnaden. Fy fan vad högt säger jag bara. Vi tog upp kameran och tog massa bilder. Efter att vi varit längst upp på kärnan begav vi oss neråt mot knutpunkten för att sedan åka tillbaka till skolan.

Väl tillbaka på skolan tog vi några bilder till och sen var det inte mycket mer gjort under den här dagen. Slutade med film hemma hos en kompis. På vägen hem träffade jag mina gamla vänner sen högstadiet. Mycket roligt att träffa dom. Så jäkla härligt folk och allting är naturligt när man pratar fast man inte träffat dom på hur länge som helst! Just nu sitter jag framför datan och musen "glöder". Sitter och redigerar bilder i photoshop, ska gå ner där nere efter jag har skrivit klart inlägget och göra mig en caffe latte så jag kan få tillbaka lite energi.

Ganska rörigt inlägg, men orkar inte engagera mig att redigera så att allting i inlägget blir perfa. Nu ska jag ner och få lite koffein i kroppen!

image35

-

Skulle du bara vilja hålla om mig, allting känns så mycket bättre då! 

image34


Onsdag.

Nu har jag inte uppdaterat mig på "länge" känns det som. Ärlig talat vet jag inte när jag uppdaterade mig senast, orkar inte ta reda på det heller. Har jag någonting intressant att skriva i bloggen? Nej, inget speciellt. Händer inte så mycket.  Bara det vanliga utan träningar då. Saknar mina träningar så enormt mycket, fast det tog väligt mycket tid. Men nu sitter jag mest bara här hemma och fetar mig, har lagt på mig som fan nu när jag inte tränar, sant!
Så nu ska jag bli nyttig, inte äta massa godis och tjafs. Inte för att jag gör det så mycket, blir mest mackor för min del! Love it!

Jag är sjukt sugen på att åka ner till Aiya Napa i sommar!! Hoppas nu det blir av så att det inte är någonting vi bara säger och att jag får för mina föräldrar. Tycker ändå att jag borde få resa iväg den här gången. Förra året var det tänkt att jag skulle iväg med några vänner till Bulgarien, men mina föräldrar ville inte att jag skulle åka iväg så jag fick stanna hemma. Nu är jag ett år äldre än vad jag var då, tar mer ansvar och är mycket mer "vuxen" än vad jag var då. Hoppas, hoppas verkligen det blir någonting den här gången!

Aja, nu ska jag sova. Upp om 5 timmar, yess. Ser verkligen fram emot det! Byee

Söndag - Måndag.

Skola igen! Dagen börjar med medieproduktion och då ska de tas bilder till tusen, eller hur Alexandra! Som det står i inlägget innan ska vi fota olika kategorier och bilderna ska vara så speciella som möjligt. Vi får se hur resultatet blir, har några idéer men vi får se om de blir bra! Annars har det varit en mycket bra helg, fast söndagen var väll mindre bra. Söndagen spenderade jag tillsammans med Maja och Linus. Krängde chips, spelade wii, fotta åt Majas mamma Katti, krängde mat, busa med Jeff - jag vill verkligen ha en hund! Har inget intressant att skriva men det är iallafall en uppdatering så klaga inte! Good Night

Söndag.

Nu sitter jag hemma hos Maja Engdahl och ska snart säga hejdå till Linus Scoug som ska åka iväg till Lumpen igen. Igår blev det party i Ängelholm. Mycket trevligt, fast nu känner man sig inte helt kry, plus att jag är förkyld som ett as! Har nyst, eller vad man säger, minst 1000000 gånger idag! Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra mig hemåt. Ikväll blir det helkväll med photoshop och caffelatte eller frappe. Matilda du måste dricka frappe någongång! Hoppas ni haft en bra helg allihopa, skriver mer senare! BYe


Medieproduktion - Foto

Ska fota 11 olika kategorier och bilderna ska vara så speciella som möjligt. Känner att min fantasi är ganska dålig just nu, så ni får gärna komma med lite ídéer till mig!

Frihet
Beroende
Drömmar
Erotik
Ljus/mörk
Olikheter
Utseende
Farligt
Generationer
Hemlös
Djur och natur


Bilderna ska tas utomhus! Så om någon nu skulle komma med någon kommentar, tänk på de jag skrev precis!


Fredag...

Den här kvällen blev inte alls som planerat så nu sitter jag och läser olika blogg inlägg, tänker och lyssnar på takida. Rolig fredagkväll om man säger så! 
 

TAKIDA - CURLY SUE


Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

image33


Fredag.

Fredag idag, så jäkla skönt! Lite tråkigt bara att Maja Engdahl är inte i skolan. Skolan blir inte lika rolig utan henne! Men men, jag klarar mig nog. Party ikväll kanske eller så får det bli en hemmakväll och bara sega. Förmodligen party med Maja Engdahl på lördag, hoppas. Sjukt roligt att parta med henne. Gillar dig skarpt Maja Engdahl, alltid!
Fast det vet du redan om, så de var ingen nyhet.
 
Just nu har jag svenska lektion och ska skriva ett arbete om H. C. Andersen och hans böcker. Jeej, ser verkligen fram emot det här! Sedan har jag matte och sedan har vi engelska och sen är den här dagen slut. Ska titta på Björnbröder på väg hem om batteriet vill så att säga!

See ya


Torsdag.

På måndagen efter lovet var humöret inte på topp. Börja gå upp tidigt igen på morgonen, fixa till sig, sticka till skolan och sen komma hem sent! Måndagen för mig består av Medieproduktion i 3½ h, Svenska 1h och Mediekunskap i 3h. Ganska seg dag och speciellt när vi slutar halv 5, då är jag hemma ungefär halv 7. Ganska drygt. Men annars stormtrivs jag i skolan, härligt folk och en mycket bra linje. Det är bara resorna som tynger ibland.
 
Just den här veckan har det inte varit så farligt, började med foto på mediaproduktionen och det är riktigt roligt! Sedan var vi på Helsingborgs Dagblad för andra gången i måndags. Nu kan jag det iallafall utantill och innantill!
Onsdagarna är slappedagen. Vanligtvis brukar jag ha fotbollsträning som börjar 8, men eftersom jag är skadad får jag ha en engelskalektion som jag har varit på tre gånger totalt under hela läsåret. Känner som jag har missat ganska mycket. 1h engelska varje vecka i mer än en termin... det blir nog ganska många timmar! Men men, huvudsaken är att jag inte har ig-varning! Har den engelskalektionen och en samhällslektion och sen slutar vi, riktigt sköna onsdagar! Sådär roligt egentligen är att pendlar mer än vad jag går i skolan på dom dagarna. Men att komma på sådana dagar är att visa engagemang och de gillar lärarna!

Idag är det torsdag och hade foto i 4h och då hade vi inte mycket fantasi jag och Alexandra. Jag fotta en bild under kategoring Genreationen... sen blev det inte mycket mer gjort. Var på dunkers under fotolektionen för att samla lite inspiration och vi gick då upp en våning upp och tittade på Sallymans utställning. Mycket fina bilder!


Foto vill jag verkligen komma in på i tvåan. För er som inte vet hur vårt system fungerar kan jag dra det lite fort - I ettan testar vi de sex olika inrikningarna Foto, Grafisk Desigen,
Expo - Utställnings Design, Text, Ljud, Rörlig Bild. I de olika inriktningarna får man ett betyg mellan 1 - 20. 20 är då det bästa. För att komma in på foto i tvåan kräver mycket tid för skolan. Det är många som vill komma in där och då kräver det att man har bra betyg. Det som jag tycker är lite tråkigt inför tvåan är att vi förmodligen ska byta klasser som vi då ska gå tillsammans med resten av tiden tills vi tar studenten! Men det kanske inte blir av, att vi kanske har kvar våra gamla klasser. Det får vi verkligen hoppas och jag vet att de är många från media som kan hålla med mig om det! Så nu ska jag verkligen kämpa på den sista tiden i skolan så jag verkligen kommer in på foto!!

Tror det här inlägget blev lite rörigt men hoppas ni förstår själva "budskapet". sitter här och halvsover så inlägget blev inte det bästa. Så nu ska jag faktiskt sova... ska bara upp sådär om 4 timmar! Byee

image32


Tisdag.

Jag vill verkligen ha en hund! Visst vi har Pingland men att jämnföra hund med en katt går inte.
Jag vill ha en hund som jag kan ta hand om, jag skulle göra allt för att den skulle ha det bra. Ge all min kärlek till att det blev vi två. Att hunden verkligen ser upp till mig och verkligen tycker om mig för den jag är. En fast, trogen vän som man alltid kan lita på. Alltid någonting att längta efter när jag är hemmifrån och någon som verkligen längtade efter mig. En vän som tycker om mig vad jag än gör, för den bryr sig absolut ingenting! En som alltid är där för mig, en som skulle vara där om jag var ledsen. Den tryggheten som jag skulle få... Det är nog mycket den jag längtar efter nu. Tryggheten... det är den jag saknar!  Just nu känns allting förjävligt, bokstavligt talat. Fy fan. Ni anar inte.

image31

Måste tillägga att vissa personer betyder sjukt mycket för mig, och ni vet vilka ni är så det är bara att ta åt sig. Tack!
Något patetiskt inlägg kanske, men det är så jag tycker och tänker just nu!
Sov Gott!


RSS 2.0