- 27.02.2008

Idag hade jag fotbollsträning klockan 8 i Helsingborg! På ett vis är det jäkligt drygt att ha morgonträning men ändå är det ganska skönt! Ja, svårt att förklara. Iallfall, sedan hade jag en lektion och sen avslutades den här Onsdagen precis som vanligt. Efter att vi slutat åkte Jag, Maja Engdahl, Danne, Chrille, Eddie ner till knutpunkten och satte oss på Graffiti. Jätte mysigt var det!

Idag har det även varit fotbollsträning med Bjärelaget. Fast nu får jag inte träna på en vecka och förmodligen mer för jag har fått benhinneinflammation och det är lika roligt som det låter! Men sen om ungefär två veckor börjar vi med träningsmatcher och då får man verkligen hoppas att man har kapacitet att klara en hel 90 minuters match utan avbrott!



image8


Nej, nu är klockan tolv och jag ska upp klockan 5. Usch, har verkligen dåliga vanor när det gäller att gå och lägga sig, illa!

Good Night!


- 24.02.2008

Skola imorgon och jag känner mig inte alls motiverad! Börja med att gå upp kvart över 5 på morgonen nu igen, underbart! Ska bli riktigt skönt efter sommaren då 513 får fler turer, då kanske man inte behöver gå upp så himla tidigt! Men det tråkiga är ju att tolvan försvinner helt, då kan man inte sova på vägen till skolan utan man måste byta i Ängelholm. Men det går väll de också, då kan jag och Maja äta frukost på tåget varje dag!

image6

Lääängtar till sommaren eller vad? Känns som den har hösten/vintern har varat för evigt!
Att bara ligga på playan och steka, tennisveckan, alla festivaler jaa allt man kan tänka sig! 
Längtarlängtarlängtar!

Och jag ska förmodligen ta tillbaka min vanliga hårfärg som är blond! Saknar mitt gamla hår, och som vissa säger, "- Nej du ska inte vara blond, du såg så liten ut när du var blond!" Konstigt då? Det var för ungefär tre år sedan jag hade blont hår! Sen att jag vill vara blond är mycket för att jag är sjukt trött på min sjukt snygga utväxt! Jag har hållt på att färga mitt hår i tre år nu, lite drygt kanske!  

Nej nu borde man nog sova, det ända man kan se framemot imorgon är att träffa min vän Maja och de andra helsingborgarna. Plus att jag har fotbollsträning på kvällen, men eftersom jag har fått benhinneinflammation, eller hur de nu stavas, så får jag se hur mycket jag kan vara med på! Måste bli "frisk" snart, för nu börjar träningsmatcherna!

- Good Night everyone.

- 22.02.2008

Pratade med min syster Jenny, som befinner sig i Sälen, innan idag och hon berättade att det ända roliga som hade hänt henne idag var att hon hade sett en mink / iller på hennes och Larrys bakgård. Jag kan ju berätta att ungefär så roligt har jag också haft det idag! Alla, verkligen alla, är bortresta, jobbar, är med sina kusiner, är med sina flick respektive sina pojkvänner. Skulle passat väldigt bra med en pojke just nu, som skulle kunna ta hand om mig och passat upp mig lite, haha. Så om någon är sugen på att passa upp mig lite går det bra att säga till!?

Idag har min älskade systemkamera varit ett av de största tidsfördriven. Vädret utomhus är väll ingen hit, så jag har stannat inomhus hela dagen. Då var iallafall som tur min kära katt Pingland inomhus, ofta hon lämnar huset när det är kallt och blåsigt, så tog några fotografier på henne.

image4

Igår var jag och tittade på film hos en vän, tog det bara lugnt, pratade och hade allmänt trevligt. Iallafall någonting roligt som hänt den här veckan! I och för sig har jag varit med Maja som är guld värd! Linus och Polly var också med på ett hörn i Lördags. Mycket trevligt måste jag tillägga och tack för en jätte härlig kväll!

image5

Kvällen har jag tillbringat hemma hos Simon och hans familj. Pratade, grängde godis och tittade lite på lets dance. Skönt att komma bort ifrån familjen ibland och bege sig till sitt  "andra hem"!
Senare när jag kom hem så satt jag och mamma och tittade på Bort Spolad. Skönt att titta på lite animerade filmer ibland, dom är inte så komplicerade att förstå och att hänga med i, så man slipper tänka, haha. Bra det lät.

Just nu har jag inte mycket mer att tillägga, hoppas på IKEA imorgon för att inhandla lite nya grejer till mitt rum, det kommer bli så jäkla snyggt!

- Bye bye.

- 21.02.2008

Tja, nu har jag skapat en ny blogg för att skriva ner lite vad jag hittar på.
Presentation behövs väll inte för att  "Alla känner apan men apan känner ingen", är det inte så? haha
Men jag kan ju skriva lite för er som missat lite, Jag går i Helsingborg på Filbornaskolan - Media Fotboll.
Trivs hur bra som helst och klassen Mp1a, finns ju ingen bättre! Måste även tillägga att i Helsingborg träffade jag en sjukt härlig Ängelholmare, Maja Engdahl. Hon livar ju upp vardagen om man säger så, my soulmate!
Jag spelar fotboll i Bjärelaget... men att byta lag är världigt lockande. Jag bor i Förslöv med de älskade färgerna vitt och rött i hjärtat, förslövsborna som förstår vad jag menar, haha

Jaa, men vad som händer just nu är att jag får mitt rum iordninggjort. Tre vita väggar och en svart vägg, nytt mörkt trägolv och lite nya gjejer till rummet, kan det bli bättre? Lite nya grejer är en ny dataskärm inräknad, skönt att få en ny widescreen,  nytt skrivbord m.m.  Kommer lägga upp en bild på resultatet senare, det är beräknat att allting ska vara klart innan Söndag!! Så småningom kommer jag ha en liten invignigsfest, haha ofta, som jag kommer bjuda dit mina nära och kära.

Checka gärna min andra blogg, barte.blogg.se där jag enbart lägger upp mina bilder, är sjukt dålig på att uppdataera mig men ni kan ju alltid titta på dom jag laggt upp sedan innan och lägga en liten kommentar.

Now, I have to ruun! Have a nice day



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0