Aj!

Kul att min mamma vill att jag ska vara som min brors flickvän, i början brydde jag mig inte så mycket men allt eftersom tiden går blir det bara värre och värre. Hon är så jäkla bra, och hon tar allting som de kommer och hon bryr sig inte så mycket vad hon har på sig. Min mamma tyckter inte om de jag har på mig, hur jag sminkar mig, att jag är ute så ofta ect... låter det som att hon tycker om mig överhuvudtaget? Idag, nu precis om man ska vara exakt så säger så, hur ser du ut Julia, jag bara väntar tills den dagen kommer till du säger  "Oh kolla på mig själv, hur fan såg jag ut"
Känns verkligen jätte bra när ens mamma säger så! Fy faaan!

My day today.

Idag är det min födelsedag och de har varit en helt perfekt dag! Mobilen är överfull med Grattis sms, lika så bilddagboken, msn och facebook och inte minst alla samtal jag har fått under dagens gång. Älskar att fylla år, men det roliga är inte slut riktigt än. Jag och Filippa ska hyra något ställe och ha en liten födelsedagsfest och då jävlar är de fest !

Tack allihopa som gjorde min dag idag! <3

Det är det här jag vill...

Just give me one chance to make it right, one chance to make it happen!

Weekend.

Fredag - Madison var det som gällde, men de blev inte så mycket Madison för min del inte. Blev nekad när jag skulle gå in och sedan är ju inte jag den som håller käften... ja whatever.
De blev att jag tog bussen mot Ängelholm och festade vidare med några vänner, så jäkla illa.

Lördag - Dagen efter mådde jag förvånadsvärt mycket bra, efter den kvällen så borde jag nog bara legat hemma och varit bakfull. Lite bakfull var man allt men då är det väll lika bra att ta en återställare så man var på gång igen. Kvällen börjades med att kränga pizza på pizzerian i Förslöv och sedan drog vi vidare till "Party Laudan" för att förfesta. Senare tog vi taxi in till ängelholm och måste ju påstå att kvällen slutade mycket lyckligt! haha. Måste bara tillägga att jag åkte taxi fyra gånger sammanlaggt denna lördag. Lyckat!

Söndag - Kände exakt som förra gången, att jag ville verkligen inte gå upp. Ville bara ligga kvar där i sängen och bara va. Men de höll inte så länge eftersom jag skulle iväg och jobba. Relativt lugn dag idag på jobbet så de var skönt iallfall.
Annars har jag inte gjort för mycket idag, hämtat min skinnjacka, sovit, duschat... mycket mer än de har inte hänt.
Bara att vi har ätit lite "Födelsedags middag" eftersom att de är Min dag imorgon!

Party.



Vill man hit eller!?

-



What am i suppose to do?

Updatee

Helgen blev ju bara så magiskt bra.

Fredag - Blev det utgång i Ängelholm, utan krycker och med 10cm klackar. Något illa. Iallfall blev de förfest i Förslöv och sen bussen in till Ängleholm, och vem träffar man på bussen om inte Robin Jungle. Ditt lilla fyllo ;)
Kvällen slutade på hotell, hur galet var inte de. Frukost på morgonen och sedan taxi hem. Lyckat.

Lördag - Jag mådde inte för bra under dagen och de var nära att jag skulle ställa in dagens planer. Men vid tre tiden när jag och Filippa skulle dra oss mådde jag genast mycket bättre. Bakfull som fan tog jag och Filippa iväg oss till Helsingborg och sedan vidare till Dk. Där började vi så smått börja festa för dagen. Väl tillbaka på båten träffar vi lite folk bland annat Joakim.
Han måste ju minst betalat 700 kronor för både mig och Filippa. "Vadå, pengar är ju bara papper" haha, galet.

När vi har kommit tillbaka till Sweden så kränger vi lite på Mc donalds och sen tog vi taxi vidare till Sundspärlan för att sedan titta på Takida. Det var sjukt bra kan jag ju säga. Dom var faktiskt mycket bättre än förväntat. Efter takida drar vi oss tillbaka till knutpunkten, säger hejdå till Joakim och beger oss vidare för att festa i Ängelholm.

Väl i Ängelholm så kan jag slå vad om att jag hade minst 8 killar runt om mig som ville att jag skulle följa med dom hem. Helt galet och kvällen kunde ju inte bli sämre när en tjej kom fram till mig och berättade hur bra jag såg ut. Jag tänkte verkligen, kan den här kvällen bli värre? Ja, det kunde den. När det var jag Ville P, Björn och Maas kvar och väntade på taxi hem så kommer det fram en riktigt äcklig kille som är minst 40 år och frågar om jag ska med honom hem. Alltså om Ville, Björn och Maas inte skulle varit där så... ja jag vet inte vad jag skulle gjort.

Kvällen slutade inte riktigt där, utan när man kommit hem till kära förslöv så spenderades halva natten åt att spela gitarr, mysigt värre. Dagen därpå ville jag inte riktigt gå upp ur sängen, de var svårt ;). Men det vara bara att ta sig i kragen och dra sig iväg till jobbet.

Måndag - Ajj ajj ajj, har nog fått halsfluss igen. Nästan 40 graders feber plus ingen för vacker hals. Så de tyder på halsfluss igen. Roligt att de är tredje gången jag har det isåfall nu under sommaren.

Tisdag - Idag har det ju inte hänt för mycket, fick stänga butiken idag eftersom igen kunde jobba. Men imorgon så ska jag försöka ta mig ut till Boarp, blir ju lite speciellt nu när Filippa kommer och hälsar på lite!


Update.

Vad sägs om lite uppdatering?

Förra veckan åkte jag, Filippa och Matilda ner till Malmö för att shoppa lite. För min del shoppade jag upp ett par tusen lappar... de känns.

Make Up för 600kronor!




Ny rakhyvel eftersom jag tog sönder min gamla + rakblad.


Skor från Nilson.


Vita hängslen, får se om dom blir använda någongång.
Plus en väst ifrån MQ.




Svart tröja ifrån Svea.



Svart skjorta ifrån Only.



Svart T-shirt ifrån MQ.



Svart SkjortKlänning ifrån Gina.



Svart tight klänning ifrån Monkey?



Svart skinn "jeans" jacka från Only



Parfym JLo



So thats it. Fredagen spenderade jag och Filippa i Ängelholm. Kvällen började ganska segt men vad kan man säga, den blev bara bättre och bättre. Morgonen därpå var ganska roligt när man träffar folk som man inte alls förväntar sig att träffa. Som ex någons pappa, när man är på väg ner för trappan. hahaha

Lördagen spenderade jag hos Matilda eftersom hon hade en liten födelsedagsfest. Mycket trevligt kan jag verkligen säga och hoppas lilla Matilda blev glad för min och Filippas present. Vi gav henne ett svartparty linne och en lila sjal. hihi

Söndagen var det jobb som väntade och själv så vaknade jag upp klockan halv 11 i Malins soffa när jag skulle vara pigg och glad i Boarp klockan 11. Då var det bara sabbt som fan att ta sig hem och sedan vidare till jobbet.

Måndag - Operations dagen.
Usch, hatar operationen. Men den här gånger var annorlunda än förra gången jag skulle opereras.
Första gången fick jag smärtstillande så att jag skulle kunne gå överhuvudtaget, hem och ta sina saker och sedan vidare till Helsingborg för att senare på natten opereras. Kommer inte ihåg så mycket eftersom jag redan var så nerdrogad innan jag skulle sövas. Nu var det en helt annan grej.

Nu skulle jag förbereda mig inför operationen. Ta med min krycker, ta massa smärtstillande tabletter ect.
När jag vaknade mådde jag hur bra som helst, men de var ju p.g.a. att jag fortfrande var helt nerdrogar. Ett tag senare fick jag så sjukt ont i knät, när bedövningen höll på att släppa, så att jag trodde jag skulle dö.

Men efter ett tag så fick jag äntligen åka hem och nu har jag legat här sedan i måndags och inte gjort ett skit. Bara krängt och förmodligen lagt på min några extra kilon. Hellooo feta Julia. De får nog bli lite ändring på det här känner jag.



Update.

Jag har halsfluss för andra gången nu under sommarlovet och de suger! Den här helgen har jag legat hemma både fredag och lördag och de känns ännu mer förjävligt. Men på den här kuppen så har jag träffat en sjukt snygg läkare som jag vet att Filippa kan hålla med om, haha. I veckan så ska jag jobba och sen ska jag förhoppningsvis till väla och shoppa lite hade jag tänkt mig. Sen i helgen blir de party party och då menar jag verkligen party, för nu har jag laddat...

RSS 2.0